Top patru cei mai atrăgători bărbați conform astrologiei. Care sunt semnele zodiacale care te vor cuceri cu un zâmbet

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Top patru cei mai atrăgători bărbați conform astrologiei. Care sunt semnele zodiacale care te vor cuceri cu un zâmbet
Top patru cei mai atrăgători bărbați conform astrologiei. Care sunt semnele zodiacale care te vor cuceri cu un zâmbet

Tu știi care este considerat cel mai atractiv bărbat di zodiac? A fi conștient de cele mai bune trăsături fizice ale tale este esențial pentru a-ți spori încrederea în tine însuți. Iar pentru domnișoare este un plus în a știi pe cine trebuie să caute.

La o primă impresie, într-adevăr, atractivitatea fizică a unei persoane depinde de fizicul ei, însă există multe alte criterii care fac o persoană să fie „frumoasă” în fața noastră.

Dar este atractivitatea noastră dependentă doar de genetică și de noroc? NU! Semnul tău zodiacal are un impact semnificativ asupra aspectului fizic și a personalității tale, care se combină pentru a influența atractivitatea percepută.

 

Care sunt cei mai doriți bărbați în funcție de semnul lor zodiacal

 

Această listă cu cele mai dorite 4 semne zodiacale arătoase prezentate mai jos explică cum este posibil să îți influențeze zodia, atractivitatea. Poate ai sesizat, ca femeie, că în lista ta de bărbați se repeta mai des una dintre cele 12 zodii? Ei bine, asta pentru că 4 dintre ele se remarcă mai bine la acest capitol. Iată care sunt cei patru „Crai de la răsărit” care au sucit inimile domnișoarelor.

 

Pești (19 februarie-20 martie)

 

2. -imagine fara descriere- (mubariz-mehdizadeh-lhmu-fxzwzm-unsplash.jpg)

 

Înfățișarea calmă și liniștită a unui bărbat din zodia Pești ascunde adesea frământările sale interioare pasionale și sensibile. Este ușor să te lași hipnotizat de privirea Peștilor. Ei au o lumină în ochi care vorbește despre puritatea din sufletul lor. Au o natură blândă și seducătoare, ceea ce îi face să își facă extrem de ușor prieteni. Sunt atât de multe lucruri care pot fi spuse despre Pești încât s-ar putea scrie mai multe cărți pe această temă. Un lucru pe care adesea îl trecem cu vederea este cât de mult contribuie aspectul lor la personalitatea lor generală. Peștii atrag în primul rând atenția prin aspectul lor fizic. Este foarte greu să ignori un bărbat Pești atunci când te afli în prezența lui.

Bărbații Pești vin în toate formele, înălțimile și culorile. Unii arată bine în mod clasic, alții nu atât de bine, dar din punct de vedere fizic majoritatea tind să fie frumoși. Combinați fizicul cu comportamentul lor calm, evaziv și liniștit și este aproape ca și cum un bărbat Pești este predispus genetic să îți fure inima. Dar ceea ce au în comun este un mod fluid de a se mișca și ochii blânzi, visători, tandri și empatici, cu gene lungi și o privire aproape melancolică, care îți poate topi inima. Ochii și comportamentul unui bărbat Pești spun mai mult decât vor spune vreodată cuvintele sale.

 

Care sunt trăsăturile predominante atrăgătoare la bărbații zodiei Pești

 

Bărbații din zodia Pești au mâini și picioare care ies în evidență. În proporție cu restul corpului, mâinile și picioarele lor sunt fde obicei mari ca dimensiune. În plus, acestea vor fi probabil foarte puternice și aspre, sau foarte delicate la atingere și la aspect, demne de un pianist. De obicei, au pielea și părul fără cusur. Pielea se simte ca o mătase moale, iar părul lor este fin și ondulat. Peștii iau de obicei trăsătura părului deschis. Dar veți găsi și mulți Pești cu părul închis la culoare. Ochii Peștilor sunt cele mai hipnotizante și intrigante dintre toate trăsăturile lor. Au o lumină ciudată și atrăgătoare în ei. O lumină care îl face pe privitor să se înece în frumusețea lor.

Bărbatul tău cu ochii înstelați din Pești trăiește cu capul în nori, visând cu ochii deschiși în mod constant la propria lui lume mică, unde totul este calm, plăcut și romantic. Aspectul lor fizic nu este singurul lucru care îi atrage pe oameni. Când vorbim despre aspectul unui Pești, ne referim la un pachet complet. Nu se limitează la aspectul lor fizic. 

Bărbatul Pești va favoriza culoarea turcoaz - culoarea mării. Nuanțe ale acestei culori s-ar putea regăsi în garderoba sa, în decorațiunile interioare și în accesoriile pentru casă. Bărbatul Pești este la curent cu ultimele noutăți în materie de modă masculină, așa că îl veți vedea purtând modelele actuale de îmbrăcăminte și încălțăminte. Înclinând spre partea nepractică, acest bărbat tinde să achiziționeze mai mult decât are cu adevărat nevoie și va cumpăra adesea din impuls.

 

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

 

3. Top patru ... (brooke-cagle-_wyqneamaqk-unsplash.jpg)

 

Bărbatul Balanță este unul dintre cei mai atrăgători și mai frumoși bărbați din toate zodiile. Bărbatul Balanță are o nevoie constantă de a arăta frumos și curat. El petrece mult timp în fața oglinzii, pentru a se asigura că arată curat, ajustat și că are coafura bine aranjată. Sentimentul de frumusețe îl ajută pe bărbatul Balanță să se simtă echilibrat. 

Bărbatul Balanță este cunoscut pentru relațiile amoroase, așa că este cea mai bună versiune a sa atunci când are un partener romantic cu care își poate împărți viața. Fiind un idealist romantic, el cutreieră pământul în căutarea partenerei perfecte. De fapt, bărbatul Balanță poate aștepta persoana potrivită ani de zile, lăsându-și familia și prietenii să se întrebe dacă există cineva care să îl poată fermeca. 

 

Care sunt trăsăturile predominante atrăgătoare la bărbații zodiei Balanță

 

Mulți bărbați din Balanță au linii și trăsături echilibrate, precum și gropițe dulci în obraji. Deoarece bărbatului Balanță îi place să iasă des în oraș, șansele ca el să-și găsească adevărata iubire la o petrecere sau la orice alt eveniment social sunt extrem de probabile. Este în natura și în personalitatea sa să caute în permanență echilibrul și, din acest motiv, este crucial să își aleagă cu înțelepciune un partener. El venerează egalitatea și relațiile corecte, așa că este necesar să aibă o minte deschisă cu aceleași valori. 

În dragoste, bărbatul Balanță este romantic și are o personalitate amuzantă. Știe cum să farmece oamenii din jurul său, iar în adâncul lui se ascunde un mare luptător. Pentru că apreciază extrem de mult frumusețea exterioară, îi este ușor să se lase pradă flirtului, încercând să găsească dragostea adevărată și romantismul care să îl împlinească pe deplin. Modul în care o face este irezistibil, cu un zâmbet larg, maniere rafinate și haine conform ultimei mode. Dar odată ce găsesc dragostea adevărată, nu mai există nimeni altcineva pentru ei și sunt gata să împartă binele și răul cu această persoană iubită pentru totdeauna.

Cea mai mare dorință a bărbatului Balanță în viață este să iubească și să fie iubit! Iubirea este atât de importantă, încât fără ea, el devine nefericit și are o personalitate fragilă. Când iubește, este împlinit, vesel și își impresionează partenera. Își dorește partenere atrăgătoare și inteligente, dar, în același timp, acestea trebuie să fie suficient de puternice.

 

Leu (23 iulie-22 august)

 

4. -imagine fara descriere- (elijah-hiett-umfpfokxivg-unsplash.jpg)

 

Leii se străduiesc din răsputeri să fie perfecți și atrăgători, dar vor să fie plăcuți în cea mai mare parte nu de reprezentanții sexului opus sau de oricine altcineva, ci de ei înșiși.

Să arăți bine este esențial pentru un bărbat Leu. Un bărbat Leu vrea să proiecteze o imagine despre cine este. Îi place să facă cumpărături pentru el însuși și să se îmbrace la modă. El cumpără haine de calitate care să atragă atenția, urmează ultimele tendințe și nu se teme de culorile vii. Chiar dacă un bărbat Leu poartă un costum de afaceri conservator, este posibil să adauge o notă de culoare cu o cămașă, o cravată sau o batistă de buzunar.

 

Care sunt trăsăturile predominante atrăgătoare la bărbații zodiei Leu

 

La fel ca o femeie Leu, un bărbat Leu consideră că părul său este gloria sa supremă și că oglinda este cel mai bun prieten al său, mai ales în ceea ce privește părul. Fie că este lung sau scurt, la modă sau conservator, îl va purta într-un stil care spune ceva despre el și își va menține look-ul cu vizite regulate la stilistul său.

Auriul și galbenul domină lumea bărbatului Leu, cu excepția cazului în care aceste culori nu sunt în vogă în prezent. Atunci când vine vorba de decorul casei, el poate fi atras de accente aurii sau galbene și de tot ceea ce pare regal și de bun gust.

Leii pot recurge chiar și la operații estetice și alte proceduri riscante - ei vor să arate mereu mai bine. Reprezentanții sexului opus sunt atrași de Lei datorită carismei și capacității lor de a avea grijă de ei înșiși. Cu toate acestea, nu doar aspectul lor îi atrage pe oameni la Lei.

Îndrăzneț, brutal și plin de încredere, Leul este cel mai dominant dintre semnele zodiacale. Aceste calități, combinate cu farmecul lor inerent și simțul umorului, îi fac să fie unul dintre cele mai atrăgătoare semne zodiacale. Printre alte calități, Leul este semnul zodiacal care are cel mai frumos zâmbet.

 

Gemeni (21 mai-20 iunie)

 

5. -imagine fara descriere- (mubariz-mehdizadeh-t3zrem88ehc-unsplash.jpg)

 

La prima vedere, poți recunoaște cu ușurință o persoană născută în Gemeni. Sunt înalte și au o pereche de umeri puternici. De asemenea, chipul lor este întotdeauna expresiv și ochii lor sunt strălucitori atunci când vorbesc. Este ușor de recunoscut că sunt plini de energie pe dinăuntru și asta poate explica de ce mulți se simt confortabil și pozitiv în preajma Gemenilor. Influențați de simbolul Gemenilor, gusturile lor în materie de modă sunt variate și probează frecvent diferite ținute. Este de înțeles pentru că au o personalitate duală și sunt capricioși.

Culoarea Gemenilor este galbenul, așa că te poți baza pe faptul că garderoba acestui bărbat va fi orice, numai monotonă nu. În garderoba lui vor exista o varietate de stiluri, dar hainele sunt toate la ultima modă. Indiferent de ocazie, bărbatul Gemeni va avea întotdeauna ceva potrivit de purtat. 

 

Care sunt trăsăturile predominante atrăgătoare la bărbații zodiei Gemeni

 

Nu au ochii mari, dar ochii lor sunt întotdeauna luminoși și strălucitori. În ceea ce privește culoarea ochilor, poate fi albastră, sau chiar gri, în cele mai multe cazuri. Au o culoare a pielii palidă, deschisă. Trecem la buzele lor: acestea sunt pline și seducătoare. Expresia facială a Gemenilor este vie și veselă. Ori de câte ori se simt supărați sau anxioși, ochii lor vor vorbi de la sine. Așadar, nu este chiar dificil să-ți citești partenerul Gemeni, deoarece poți observa schimbarea de pe fața lor. Se naște cu o frunte înaltă și adâncă, cu un nas drept și lung

Din cauza naturii sale alerte și neliniștite, mișcările corpului său sunt în general rapide. El îți poate capta atenția cu aspectul său tineresc, adolescentin și băiețos. În plus, este fermecător în tot ceea ce face și are o spontaneitate minunată. Indiferent de vârsta exactă pe care o are, el poate atrage pe toată lumea.

Vorbind despre statura lor fizică, majoritatea Gemenilor sunt foarte înalți. Cu o energie dinamică și entuziastă, nu vei greși niciodată un Gemeni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel