Tocană de miel

Echipa Stiri Diaspora / 22 aug 2015 Salveaza PDF Comentarii
Aceasta tocăniţă de miel merge bine în zi de sărbătoare dar la fel de bine îi sta pe masă şi în celelalte zile. Ideală pentru cei care sărbătoresc Paștele.

Aceasta tocăniţă de miel merge bine în zi de sărbătoare dar la fel de bine îi sta pe masă şi în celelalte zile. Ideală pentru cei care sărbătoresc Paștele.

 

Ingrediente:

 

  • 1 kg carne miel
  • 1 ceapă mare
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 morcov
  • o cutie de roşii tăiate
  • ulei măsline
  • sare,piper
  • maghiran
  • vin alb

 

Mod de preparare:

 

Tăiem ceapa, morcovul şi usturoiul mărunt, le punem la călit în ulei de măsline, le lăsăm până se înmoaie cam 6-7 minute după care adăugăm bucăţile de carne. Lăsăm carnea să se prăjească uşor după care stropim cu vin alb, adăugăm sare, piper şi măghiran. Amestecăm bine, punem roşiile din conservă şi eventual puţină apă călduţă, lăsăm să fiarbă la foc mic acoperite când e fiartă carnita, gustăm de sare după care putem servi.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI



Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25