Tit Liviu Brăiloiu, noul ministru al Românilor de Pretutindeni. Cine este

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Tit Liviu Brăiloiu a fost propus de PSD pentru conducerea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Natalia Intotero a plecat de la minister în urma ședinței CEx. 

Propunerea PSD pentru noul ministru al Românilor de Pretutindeni este Tit Liviu Brăiloiu. Acesta este senator de Constanța și are 54 de ani. 

În anul 2005 a intrat în politică, în PSD. Patru ani mai târziu a ajuns prefect al județului Constanța, însă nu pentru mult timp. Din 2016 este senator de Constanța, și din 2018 este și președintele comisiei care răspunde pentru siguranța națională. 

Potrivit declarației sale de avere, Brăiloiu are două terenuri intravilane în Mamaia și Eforie Nord, trei apartamente în Eforie și o casă în Spania. 

Noul ministru are opt conturi deschide la diferite sucursale, cu sume cuprinse între 300 și 1.000.000 de euro.  Venitul anual al lui Brăiloiu este de peste 140.000 de lei, bani ce provin din salariul de senator. 

Fratele lui, fost primar în județul Constanța

 

Tit Liviu Brăiloiu este fratele fostului primar din Eforie care a fost găsit mort într-o cameră de hotel, din Capitală. 

În 2017, senatorul PSD făcut un semn obscen în Parlament, chiar în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis. De asemenea, acesta l-a bruscat pe un deputat USR care filma grupul aleşilor PSD care au părăseau sala.

Tti Liviu Brăiloiu este propuneare PSD pentru Minsterul Românilor de Pretutindeni. Klaus Iohannis trebuie să decidă dacă acceptă această propunere, sau partidul aflat la guvernare trebuie să numească un alt ministru. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel