Știrile zilei, 21 iunie. Cele mai importante informații de astăzi, pe scurt

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Știrile prânzului, 21 iunie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în prima parte a zilei, pe scurt. 

-> Trei oameni au murit şi alţi trei au suferit răni grave după ce au fost înjunghiaţi, sâmbătă, într-un parc din Reading, Marea Britanie. Vezi aici detalii. 

-> MAE: Un număr de 1.300 de muncitori ai unei companii de prelucrare a cărnii din localitatea Rheda-Wiedenbrück, din Germania, au COVID-19, iar jumătate dintre ei sunt români. Vezi aici comunicatul oficial al Ministerului Afacerilor Externe.

-> Un român este erou în Italia, după ce a salvat o fetiță în vârstă de 10 de ani de la înec. Vezi aici mai multe detalii.

Știrile zilei, 21 iunie. Cele mai importante informații de astăzi, pe scurt

 

-> Bilanț Diaspora, 21 iunie: Peste 3.500 de români din străinătate sunt infectați cu COVID, iar 115 au murit. Vezi aici cifrele complete.

-> Traficul a fost reluat duminică între Franţa şi Spania, care şi-a redeschis frontiera, punând capăt stării de alertă şi unei izolări de aproape 100 de zile. Descoperă mai multe, aici.

-> Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat că moțiunea de cenzură va fi fatală guvernului PNL. Vezi aici declarația completă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel