Știrile serii, 22 iunie: Rămâi la curent cu cele mai importante informații ale începutului de săptămână

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Rusia continuă să maniuleze poporul. Accesul la site-ul canalului francez Euronews a fost blocat luni, 21 martie
Rusia continuă să maniuleze poporul. Accesul la site-ul canalului francez Euronews a fost blocat luni, 21 martie

Știrile serii, 22 iunie. Știri Diaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în a doua parte a zilei, pe scurt. 

-> OFICIAL. Se reiau zborurile înspre/dinspre Italia, Franța, Irlanda, Finlanda și Estonia. Românii nu mai stau în izolare când vin din aceste țări, începând cu data de 23 iunie. Lista COMPLETĂ a măsurilor și lista „ȚĂRILOR VERZI“ poate fi consultată AICI.

-> Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj anunță reluarea, de marți, a zborurilor către destinații din Franța și Italia. Acestea sunt operate de compania Wizz Air. Detalii AICI.

-> Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, este de părere că actualul Avocat al Poporului, Renate Weber, ar trebui înlăturată. Iată pe cine vede el în această postură.

Știrile serii, 22 iunie: Infrmații despre românii din DIASPORA

 

-> Epuizată de violența suferită de partenerul de care a decis să se despartă, o româncă de 35 de ani, care trăiește de mulți ani în zona Vercelli, Italia a decis să pună capăt umilinței și s-a adresat poliției, însă a fost bătută chiar de față cu autoritățile.

-> Experiență de coșmar, pentru o româncă stabilită la Londra. Însărcinată în 33 de săptămâni, ea s-a infectat cu Sars-Cov-2, iar medicii au fost nevoiți să-i scoată de urgență copilul. Andreea și-a povestit experiența CUMPLITĂ.

-> Un român a fost salvat, aseară, de pompierii din Malaga, după ce a amenințat că va sări în gol dintr-una dintre cele mai înalte secțiuni ale zidului Vélez-Málaga de la o înălțime de aproximativ șapte metri.  De pe același zid, în urmă cu câteva zile, un alt român a căzut. 

-> Un român care ar fi lovit un alt conațional cu o rangă de fier în urma unei dispute a fost condamnat la 40 de luni de închisoare, în BELGIA. Totul s-ar fi întâmplat de la o datorie de 100 de euro și după un vil al unei tinere românce. DETALII despre acest CAZ sângeros vedeți pe Știri Diaspora.

Coronavirus în DIASPORA

 

-> În două districte din Magdeburg, un număr de aproape 800 de persoane sunt în carantină. Cei mai mulți sunt români. În Week-end au avut loc ciocniri violente între cei obligați să stea în carantină și forțele de ordine care trebuie să asigure respectarea regulilor. Românii au aruncat cu mere de  la balcon, către forțele de ordine.

-> Ministerul Sănătății din Spania a anunțat, luni, un nou deces cauzat de coronavirus în ultimele 24 de ore, ceea ce a adus numărul total de decese la 28.324.

-> Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.657 morţi în Italia, cu 23 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 238.700.

->  Angajați din cadrul ambasadelor României la Minsk și New Delhi, testați pozitiv cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel