Știrile serii, 22 iulie. Vezi cele mai importante informații de astăzi, pe scurt

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Știrile serii, 22 iulie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în a doua parte a zilei, pe scurt. 

-> Amenințări fără precedent la adresa autorităților române. După episodul în care Raed Arafat a fost amenințat cu moartea pe rețelele de socializare, acum a venit vorba de ministrul de Interne Marcel Vela care a fost amenințat că va fi „ucis” de unul dintre români. Mai multe informații AICI.

-> Un număr de 61 de cetăţeni români au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus la intrarea în Grecia în perioada 1-19 iulie, a anunţat marţi şeful Protecţiei Civile elene, Nikos Hardalias, citat de publicaţia online keeptalkinggreece.com. DETALII

-> Toți cetățeni care intră în Austria, venind din zonele de risc, obligați la carantină obligatorie de 14 zile la domiciliu, chiar dacă arată un test negativ Covid-19, începând de vineri. Informații pe larg AICI.

-> Cu peste o mie de cazuri noi într-o singură zi, România a urcat astăzi vertiginos în toate topurile negre ale țărilor din Europa și din întreaga lumea, atât la numărul total de cazuri, cât și la cel al deceselor.  Cifrele complete AICI.

-> Personalul medical care lucrează în cazuri de covid este insuficient şi lucrează ture prea lungi, astfel că multe cadre medicale poartă scutece sub combinezoanele medicale, au declarat, lideri ai Federaţiei Sanitas. Detalii AICI.

-> FCSB a cucerit Cupa României la fotbal, după ce a învins-o în finală pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. Informații AICI.

 

Știri importante pentru și despre românii din Diaspora

 

-> În această dimineață, în Ostia, un român de 32 de ani a ajuns în cătușe, fiind acuzat că a violat o fetiță de 5 ani. Bărbatul, care lucra într-un șantier din zona Trionfale, a fost transferat în închisoarea din Regina Coeli. Mai multe detalii AICI.

-> Gheorghe Poanca, un român în vârstă de 52 de ani, care a trăit ani de zile în Monte San Giovanni Campano, a murit în această dimineață într-un mod fulgerător, chiar în timp ce se îndrepta spre sediul protecției civile din Chiaiamari „Maria Ss.ma del Pianto” pentru a începe o colaborare  ca voluntar. Informații pe larg AICI.

-> Ambasada României în Spania a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj important pentru românii care vor să ajungă în Spania. Detalii AICI.

-> Parlamentul francez a adoptat o lege care le pote da voie medicilor să încalce confidențialitatea doctor-pacient pentru a semnala autorităților cazurile suspectate de violență domestică. Informații AICI.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel