Marcel Vela, amenințat cu moartea de un bărbat care susține că e medic: „Te voi ucide cu mâna mea!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Amenințări fără precedent la adresa autorităților române. După episodul în care Raed Arafat a fost amenințat cu moartea pe rețelele de socializare, acum a venit vorba de ministrul de Interne Marcel Vela care a fost amenințat că va fi ”ucis” de unul dintre români.

Bărbatul susține că este medic și este nemulțumit de restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Ion Archip îi cere ministrului de Interne să nu mai poarte mănușile și masca.

„Ai mamă, ai tată, unde îți sunt părinții? Chiar așa proastă educație ai primit? Te-am avertizat, și o fac și acum pe Facebook. Mă faci de râs și odată cu mine și națiunea română. Vrei să porți mască, poart-o acolo unde trebuie și unde e nevoie”, a transmis într-un comentariu pe pagina de Facebook al Ministrului, Ion Archip.

„A doua oară nu-ți mai spun. Te voi ucide cu mâna mea. Pentru că m-ai insultat și mai făcut să sufăr. Eu nu sunt un gargaragiu care amenință apoi își șterge mesajele. Eu ce zic fac. Îți mai dau timp de gândit", a scris la o altă postare a lui Marcel Vela, bărbatul.

 

Raed Arafat, amenințat și el cu moartea

 

Și Raed Arafat a fost amenințat cu moartea pe rețelele sociale. Șeful DSU a a depus și o plângere penală la DIICOT la scurtă vreme după postarea mesajului virulent.

”Domnule Raed Arafat ! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormant de Piatră !Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra !

Game over zdreanțo!”, scrie bărbatul pe Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel