Tinel Gheorghe (PNL), despre CEx-ul PSD: "Se bat pe un cal mort acolo. Se ceartă pe ceva ce nu mai există"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Opoziţia vede CEx-ul PSD de astăzi ca pe o "bătaie pe un cal mort". Expresia îi aparţine deputatului liberal, Tinel Gheorghe, care susţine că răfuiala dintre lideri şi lovitura de imagine suferită de PSD se răsfrânge la final asupra cetăţenilor. A dat exemplu un pod din Ialomiţa, inaugurat cu câteva zile înainte de alegerile de pe 26 mai, care a fost laut acum de viituri. Lucru pentru care, spune el, nu a răspuns nimeni încă.

Întrebat dacădemisia lui Paul Stănescu din funcţia sa din PSD o va ajuta pe Viorica Dăncilă să se plaseze mai sus în ierarhia partidului, Tinel Gheorghe a fost categoric:

"Sub nicio formă. Ei se bat pe un cal mort acolo şi nu realizează că o reformă adevărată a PSD nu o pot face la guvernare, ci in Opoziţie. Deci, din punctul asta de vedere, şansa PSD de a se reforma e să treacă în Opoziţie, adică moţiunea de cenzură să treacă. Şi sub nicio formă nu va fi Viorica Dăncilă preşedintele PSD. Se ceartă pe ceva ce aproape nu mai există", a declarat Tinel Gheorghe, la Realitatea TV.

Deputatul PNL a povestit o situaţie din judeţul pe care îl reprezintă, ca un exemplu în care guvernanţii au fost prea preocupaţi de refacerea problemelor interne decât de problemele româilor.

"În teritoriu e un dezastru. Văd harta galbenă la mine, în Ialomiţa, pentru fenomene meteo deosebite. Am un pod inaugurat chiar cu două zile înainte de alegerile europarlamentare, de 10 milioane de lei. L-a luat apa acum. Nu răspunde nimeni. Astea sunt dezastrele adminsitraţiei PSD în judeţele încă controlate de ei. Iar ei se ceartă la Bucureşti pe ce? Pe ce se ceartă în condiţiile în care nu mai funţionează nimic? Pe ce se ceartă Dăncilă? Ce vrea Dăncilă? Cum să îşi permită Dăncilă să ceară să fie preşedintele partidului? Trebuie să ai o limită. Ea nu ştie cum a fost adusă preşedinte al partidului de către Liviu Dragnea? Eu zic că ar trebui puţină decenţă la PSD.

Şi-au generat această problemă de leadership pentru că l-au susţinut pe Dragnea. Şi Dragnea nu a lăsat să crească nimic sub el. Şi acum au o mare problemă de promovare, de a scoate pe cineva în faţă şi asta se răsfrânge asupra întregii ţări, asupra actului de guvernare", a mai spus deputatul Tinel Gheorghe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel