Ține viespile, albinele, țânțarii și furnicile departe de casă cu acest truc. Insectele vor fugi imediat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ține viespile, albinele, țânțarii și furnicile departe de casă cu acest truc. Insectele vor fugi imediat. Sursa foto: freepik.com
Ține viespile, albinele, țânțarii și furnicile departe de casă cu acest truc. Insectele vor fugi imediat. Sursa foto: freepik.com

Odată cu sosirea verii, oaspeții nepoftiți intră în casă. Adică lași fereastra deschisă și înăuntru zboară albine, viespi, țânțari, muște, iar podea se plimbă furnicile.

În magazine sunt multe remedii, mai mult sau mai puțin eficiente, dar niciunul nu elimină insectele. Un produs care poate fi preparat î casă le pune pe fugă cât ai clipi.

De fapt, de câteva zile, casele noastre sunt vizitate de oaspeți nedoriți, care se prezintă pentru a ne enerva, la orice oră din zi sau din noapte. Ne obligă la o apărare aprigă pentru a ne le elimina din casă. Cum să ținem viespile, albinele, țânțarii și furnicile departe de casă?  

De-a lungul anilor, fiecare gospodină a adoptat propriile forme de apărare, adesea foarte utile. După cum știm, există plante care țin țânțarii departe.

Amestecă scorțișoară cu zaț de cafea. Un truc ce te scapă de multe probleme

Nu întâmplător pe unele balcoane sau pervazuri se pot vedea ghivece cu mentă și busuioc, care reprezintă o barieră perfectă împotriva țânțarilor. 

Unele remedii pot fi eficiente și împotriva furnicilor, în special, pentru a le împiedica să intre în cămări. Ei bine, experții în remedii casnice, sugerează să pui crenguțe de busuioc și lavandă lângă alimente.

Dacă în pereți sunt găuri, poți pune bucăți mici de camfor, o plantă care respinge insectele. utile pentru respingere.

Există, totuși, vreun remediu care poate, de la sine, să țină afară din casă albinele, viespile, țânțarii și furnicile?

Cel mai puternic insecticid natural: furnicile îți vor ocoli casa și grădina

Pentru a ține viespile, albinele, țânțarii și furnicile departe de casă dintr-o singură mișcare, ai remediul în cămară. Este vorba despre cafea. Va trebui să pui câteva boabe de cafea într-un mic recipient ignifug, de exemplu, într-o scrumieră și să le dai foc.

Și mai bine ar fi să adaugi câteva picături de lămâie care face aroma și mai respingătoare pentru insecte. 

 

Vezi și: Gândacii de bucătărie, o problemă enervantă. Scapă pentru totdeauna de insecte, cu aceste metode eficiente

 

În orice apartament pot apărea gândaci din diverse motive: de la nerespectarea curățeniei în bucătărie până la vecini iresponsabili, care depozitează gunoaie în casă.

Este important să lupți cu insectele, pentru a scăpa definitiv de ele. Gândacii apar dacă lași pe masă mâncare neacoperită sau o băltoacă de apă lângă chiuvetă, frigider sau în baie, deoarece insectele sunt atrase de umezeală și murdărie.

Truc. Ingredientul din bucătărie care te va ajuta să scapi rapid de mirosul neplăcut al picioarelor

Există mai multe remedii populare, care combat gândacii de bucătărie.

Iată cele mai eficiente dintre ele.

Acid boric. Acest produs este considerat o otravă puternică, căreia niciun gândac nu-i va rezista. Substanța intră în corpul insectei și îi afectează sistemul nervos, ca urmare, gândacul este paralizat și, mai târziu, moare.

Iată cum se folosește acidul boric: presară pulberea de-a lungul pereților camerei, în spatele toaletei, a chiuvetei și dușului. De asemenea, poți amesteca acidul boric cu un gălbenuș de ou, zahăr sau făină. Rulează mici bile și plasează-le în diferite locuri din apartament. 

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel