Timmermans, asaltat de MESAJE JIGNITOARE din partea unor români. Aceștia au postat pe pagina de FACEBOOK

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:
Frans Timmermans Facebook
Frans Timmermans Facebook

Nemulțumiți de declarațiile prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, mai mulți români au decis să îi transmită nemulțumirile lor. Și nu oricum, ci pe pagina de facebook a acestuia. Evident, toate comentariile erau în limba română. 

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a transmis un avertisment la adresa Guvernului României să nu dea ordonanțele pe Justiție. 

Unii români au fost deranjați de declarațiile acestuia și au decis să îi trasmită ce părere au ei. Toate comentariile sunt în limba română, iar multe dintre ele au foarte multe greșeli gramaticale. 

"Mai,Timmermans,cand ai lucrat tu cu Kovesi ?Ai lucrat sau ne-ati lucrat ? Pai tu, politician si Kovesi procuror lucrati impreuna? Esti platit sa denigrezi Romania. Daca o pretuiesti pe Kovesi asa de mult, ia-o la tine in tara. Sa-ti fie rusine! Respecta Constitutia Romaniei! Romanii au o limita! Sa-ti fie rusine!", este unul dintre comentarii. 

"Ești un torționar european, plătit de Soroș!!"

"Domnule Timmermans, eu va spun asa de la obraz "Mai vezi-ti dracului de treaba dumitale.Nu mai pune urechea la ce-ti susura in urechi de astia gen Monica Macovei.Madam Kovesi este DIAVOLUL pe pamant si voi vorbiti de democratie?Ce treaba are guvernul cu anchetarea lui Kovesi? Voi intelegeti ce abuzuri a facut favorita dvs? Habar nu aveti sau mai corect spus ,NU VRETI SA VEDETI pentru ca favorita dvs poate fi manipulata si domnul din Franta nu.Ala este cu adevarat un procuror.Kovesi nu este, este o marioneta inculta.Nu-l vreti pe francez care stie atatea limbi straine ,o vreti pe Kovesi care nu stie nici o limba straina. Vreti o unealta sa va distrugeti rivalii... Rusine ... incet incet o sa ramana doar Olanda in UE",  este un alt mesaj. 

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel