Ți se rupe sufletul: Doi tineri români și-au abandonat bebelușul de câteva zile: „Nu mai putem...“

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
bebelus_roman_abandonat_verona
bebelus_roman_abandonat_verona

La scurt timp după miezul nopții, joi, 15 octombrie 2020, în Verona, un copil abandonat a fost găsit pe via Chioda, de către un trecător. Din fericire, bărbatul l-a auzit plângând și  a chemat imediat carabinierii. Bebelușul este sănătos și a fost transportat la Spitalul Mamei și Copilului.

 

 

 

Polițiștii au demarat imediat o anchetă pentru identificarea părinților bebelușului. Și au reușit să-i. Părinții băiețelului abandonat în Verona sunt originari din România. Tatăl are 30 de ani, mama 34 și locuiesc în Italia de mai bine de un an.

Bebelușul abandonat s-a născut în iulie și este primul lor copil. Cei doi și-au dat seama că nu pot îngriji copilul din cauta sărăciei.  Din acest motiv cei doi au luat decizia de a abandona copilul. Părinții copilului au fost identificați datorită compatriotului lor care i-a găzduit acasă la el. Gada cei doi a auzit la știri că un copil a fost găsit în via Ce, a sunat imediat la  112 pentru a raporta situația, scrie notizie.it.

Carabinierii au constatat că cei doi români sunt părinții copilului abandonat și ei sunt singurii responsabili de acest gest.   Autoritățile încearcă să înțeleagă dacă gestul lor a fost unul disperat sau dacă au avut și alte motive.

Micul Zeno, așa cum a fost numit de către medicii de la Spitalul de Pediatrie din Borgo Trento, este sănătos, iar, în zilele următoare, serviciile sociale ale orașului Verona vor decide custodia lui. Părinții săi vor trebui să răspundă acuzației de neglijare și abandon a minorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel