Theodor Paleologu, RĂZBOI cu Andrei Caramitru: "Citesc ce scrie, mă IMUNIZEZ"

Narcis Popa |
Data publicării:

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, a declarat, legat de atacurile la adresa sa din partea unor membri USR, că aceștia sunt din zona actualului președinte Dan Barna și sunt de o violență rară. Paleologu afirmă că în trecut a avut relații foare bune cu cei din USR.

"Au venit dintre useriștii de rit barnist, au venit atacuri care depășesc în violență ce s-a spus despre mine în 2012 de Antena 3. Sunt uimit de atâta violență a atacurilor. Nu mă afectează. Era regele Mitridate care în fiecare zi lua o porție de otravă să se imunizeze la otravă. Așa și eu. Mai citesc ce scrie Caramitru și mă imunizez. În ce priveste relația cu USR, voi fi un partener loial (n.r.: din funcția de președinte), o coaliție largă ar fi una din care îmi doresc să facă parte PNL, USR, UDMR- sper să se mai lepede de anumite amiciții din ultima vreme. (...) Votanții USR au o alternativă la candidatul USR, cam jumătate nu se simt reprezentați de Dan Barna și din fericire au posibilitatea să voteze pentru altcineva", a declarat Theodor Paleologu, la Iași.

Declarațiile vin în contextul atacurilor la adresa sa venite din partea lui Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR.

"Cu discurs cât de cât anti-sistem, îl conving pe un egocentric trist, Paleologu, să între în cursă, fără şanse, ca să prosteasca 5 -6% din oameni să îl voteze - să rupă voturi de la opoziţia reală, dau ordin pe unitate la toţi “acoperiţii” din presă să vă bage în cap să nu cumva să votaţi iar USR/PLUS”, a scris Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR, pe Facebook.

Într-o altă postare, Caramitru a pus o fotografie din campania Elenei Udrea și cea a lui Theodor Paleologu, cu mesajul: "Programul PMP rămâne la fel - educatia. Bravo. Și logo-ul la fel. Doar persoana a fost schimbată. “Casting-ul”. Cu șanse la fel și atunci și acum. Candidatul era însă mai distractiv data trecută"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel