Test COVID-19 negativ obligatoriu în Egipt pentru turiştii români din septembrie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Egiptul va introduce de la 1 septembrie, pentru turiştii români, obligativitatea de a prezenta la aterizare, indiferent că e vorba despre zboruri de linie sau charter a unui text negativ COVID-19 efectuat cu cel mult 72 de ore înainte.

 

Turiştii români care merg în vacanţă în Egipt trebuie să ştie că autorităţile din capitala Cairo au decis să modifice, de la 1 septembrie, condiţile de intrare în ţară.

Mai exact, toţi pasagerii curselor aeriene care intră în Egipt, prin orice aeroport, vor trebui să prezinte un test negativ de COVID-19. Acesta trebuie să fie efectuat cu maxim 72 de ore înainte de intrarea în ţara faraonilor. Măsura se va aplica şi călătorilor care se află doar în tranzit pe aeroporturile egiptene, chiar dacă destinaţia finală nu impune prezentarea unui test negativ la COVID-
19. 

Acest test negativ e valabil pentru resorturile din zone precum Sharm EI-Sheikh sau Hurghada, însa pentru vizitarea piramidelor, de exemplu, se mai efectuează un test la fata locului, de catre autorităţile egiptene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel