Teroare într-o școală din Milano: un elev şi-a înjunghiat profesoara, apoi și-a amenințat colegii cu o armă falsă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român a fost înjunghiat, după ce a încercat să își apere partenera de avansurile agresorului
Italia. Un român a fost înjunghiat, după ce a încercat să își apere partenera de avansurile agresorului

Caz șocant într-o şcoală din Abbiategrasso, în provincia Milano. Un elev de 16 ani a  rănit, luni dimineață, 29 mai 2023, o profesoară de istorie, în vârstă de 51 de ani, la braţ cu un cuţit. 

Tânărul de 16 ani s-a baricadat în sala de clasă de la etajul al treilea împreună cu nişte colegi, ameninţându-i cu un pistol. 

Iniţial, s-a vorbit despre un atac cu pistolul, dar după intervenţia carabinierilor şi a medicilor de la ambulanţă s-a putut constata că băiatul avea la el un pistol de jucărie, cu care le-ar fi ordonat colegilor săi să iasă din sală, fără  a răni pe nimeni.

La sosirea agenţilor, băiatul, care era uşor rănit, nu a opus rezistenţă şi a lăsat arma pe bancă, scrie Rador. Răniţii au fost salvaţi de personalul de la ambulanţă.

Profesoara nu este în stare gravă, dar a fost transferată la spitalul din Legnano. Femeia a suferit tăieturi la antebraţ şi o rană uşoară la cap. Tânărul agresor, rezident la Boffalora, în provincia Milano, a fost audiat de carabinieri şi transportat la Spitalul "San Paolo" din Milano. 

 

 

Vezi și. Atac armat în Italia. Doi indivizi au deschis focul în fața unui restaurant: Un cuplu și fetița lor de numai 10 ani au ajuns la spital

 

Atac armat în Napoli, Italia. Momente de teroare în Sant'Anastasia. Cel puțin 10 focuri de armă au fost trase de doi indivizi de pe motociclete în fața unui restaurant din Piazza Cattaneo. Două persoane ar fi deschis focul printre oamenii care stăteau la masă.

Incidentul a avut loc marți seara târziu, în jurul orei locale 23:30. O familie, formată din trei persoane, a fost rănită. Este vorba de un cuplu și fiica lor de 10 ani, care este în stare foarte gravă la spital. Cei doi părinți și fetița stăteau la o masă și mâncau și, potrivit carabinierilor, au fost împușcați accidental.

Tatăl în vârstă de 43 de ani, împușcat în mână, a fost transferat la Cardarelli. Mama, în vârstă de 35 de ani, a fost rănită în abdomen și a fost transportată și ea la Cardarelli: viața ei nu este în pericol. Pentru cea mică, însă, a fost necesar transportul la Santobono unde este operată întrucât a suferit leziuni la cap.

Carabinierii companiei Castello di Cisterna desfășoară investigațiile pentru a clarifica dinamica și motivul din spatele împușcăturilor. Anchetatorii au achiziționat deja imagini de la diverse camere de supraveghere video din zonă. Potrivit unei prime ipoteze, împușcăturile ar fi putut fi trase în timpul unei lupte pe stradă între doi tineri, iar familia ar fi fost împușcată accidental.

Italia. Româncă, mușcată de nas de partenerul gelos. Atacatorul, un conațional, a ajuns la închisoare

Dar conturul poveștii este încă neclar. Potrivit unei reconstrucții raportate de Adnkronos, nici măcar nu este exclus ca persoanele care au tras focuri de armă, poate doi băieți, să se fi aflat în interiorul barului și să fi fost alungați din motive încă neclare, poate pentru că se certau sau au enervat persoanele prezente. După 5 minute aceiași indivizi ar fi revenit la fața locului la bordul unui scuter și înarmați, unul dintre cei doi probabil cu o mitralieră, și ar fi început să tragă. Aceasta este o ipoteză de investigație încă în curs de examinare.

Citește mai multe AICI.

--------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel