Teodorovici își angajează ruda la minister, în timp ce anunță restructurări în administrație

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul Finanțelor anunță restructurări în administrația centrală. Cu toate acestea, nu a ezitat să-și angajeze ruda la ministerul pe care îl conduce.

Cumnata lui Eugen Teodorovici, Florentina Diana Costache, a fost angajată fără concurs  în funcția de director general adjunct al unei direcții generale din minister, informează hotnews.

"Trebuie să regândim administrația publică centrală în sensul de a vedea dacă într-adevăr numărul acesta foarte mare de funcționari în sistemul public central, dacă sunt ministere care trebuie să își regândească schema de organizare. Orice guvern responsabil trebuie să aibă o astfel de abordare din respect pentru banul public, ca administrația să fie mult mai suplă, să nu fie supradimensionată", a declarat Teodorovici pe 20 octombrie.

Teodorovici susține că administrația centrală e plină de populişti, de habarnişti şi de neaveniţi.

Nu e cazul fostei cumnate pe care a adus-o prin detașare. Potrivit declarației de avere, semnată pe 25 septembrie 2018, noua funcție pe care o ocupă este de director general adjunct la Direcția Generală Pregătire ECOFIN și Asistență Comunitară.

Contactat de HotNews, Teodorovici nu a știut să spună ce o recomandă pentru noua funcție: "Cel mai bine vă pot răspunde cei care au propus detașarea". La insistențele jurnalistului, ministrul a răspuns: ”Nu înțeleg care este întrebarea pentru mine". Nu a spus nici cine a propus detașarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel