Teodorovici confirmă SCANDALUL din Guvern și EXPLICĂ demisia lui Negrescu: "A luat-o personal"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Todorovici a explicat motivele pentru care Victor Negrescu a demisionat din funcția de Ministrul delegat pentru Afaceri Europene.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia din Guvernul Dăncilă, după ce vineri ar fi avut loc o ședință tensionată în Executiv.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a povestit, la Antena 3, ce s-a întâmplat vineri. Situația a degenerat după ședința de Guvern, atunci când a fost o discuție între câțiva miniștri. Se pare că după această discuție Negrescu s-a supărat și a hotărât să demisoneze.

"A fost o discuție legată de preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene de către România. După ședința de Guvern, a fost o discuție despre parcursul pe care îl vom avea. Din păcate domnul Negresu a luat-o personal și dă dovadă că nu știe ce e o echipă. Eu am avut discuții și e normal să se discute. Mă surprinde că a demisionat, el trebuia să dea dovadă că e mediator, că poate pune la aceeași masă toate discuțiile, temele. Nu se supără și pleacă. Se pare că a plecat supărat, dacă a demisionat. Atunci nu a anunțat că demisionează. E un gest reprobabil. El trebuia să meargă la Bruxelles, săptămâna viitoare, îl vom înlocui și vom face chiar mai bine. E dovada foarte clară de imaturitate politică. El trebuia să stea să își facă treaba, așa cum a jurat pe Constituție și pe Biblie", a declarat Eugen Teodorovici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel