Teodorovici, ameninţare la adresa PSD, înainte de moţiune: "O să văd dacă merg în instanţă"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Eugen Teodorovici lansează o lovitură dură la adresa PSD, cu câteva zile înainte de depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban. Fostul minsitru al Finanţelor susţine că actuala conducere a partidului, repsectiv preşedintele interimar, Marcel Ciolacu, nu este legitimă şi ameninţă chiar cu un proces în instanţă.

Conform statutului, preşedinte interimar al PSD după căderea Vioricăi Dăncilă, ar fi trebuit să fie Eugen Teodorovici, susţine social-democratul.

"Prevederile statutare ale PSD spun foarte clar că actuala conducere a partidului ar trebui să fie alta și nu asta care este astăzi. Eu știu că în viață e bine și trebuie să respecți o regulă odată stabilită, fie că este ea chiar și un statut al unui partid. De fapt, mai ales dacă este un statut al unui partid, pentru că de acolo pleci și încerci să convingi întreaga populație că tu vei respecta legile țării. Orice prevedere din statutul PSD trebuie să fie respectată. Regula spune foarte clar în statut că doar Congresul și numai Congresul este cel care numește și revocă din funcție conducerea partidului. Potrivit statutului aprobat de Congres, eu ar trebui să fiu acum președintele partidului. Nu o spun eu. O spune acest statut pe care toți membri Congresului l-au respectat", a declarat Teodorovici, la PSNews.

Teodorovici se gândeşte chiar să dea în judecată conducerea partidului.

"O să văd exact dacă o să merg sau nu în instanță cu această încercare de a clarifica cine are dreptate. Mie îmi plac foarte mult lucrurile tranșant discutate. Dacă aș merge în instanță și aș câștiga, cred că cei care au votat în CEX această schimbare contra statutului, ar trebui să plece din partid. Dacă ei vor câștiga, atunci plec eu din partid", a mai precizat Teodorovici, pentru aceeaşi sursă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel