Teodor Meleșcanu, NEHOTĂRÂT politic? La braț cu PSD și ALDE în același timp!?

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Teodor Meleșcanu a defilat „la braț“ cu PSD și ALDE în același timp, în cadrul unor întâlniri cu iz electoral în județul Prahova.

Teodor Meleșcanu, proaspăt uns ca președinte al Senatului de către PSD, dar fără binecuvântarea ALDE, partidul din partea căruia a ajuns senator, pare că nu este încă hotărât de partea cărei formațiuni politice joacă. El a fost exclus din ALDE pentru că a acceptat numirea în fruntea Senatului lansată de PSD, de care partidul condus de Călin Popescu Tăricenau tocmai „divorțase“, pe fondul dizolvării coaliției de guvernare.

Teodor Meleșcanu a postat, astăzi, pe Facebook, mai multe fotografii „de campanie“ din județul Prahova. EL s-a aflat, ieri, la Poliești unde a participat la o serbare dedicată toameni. Imaginile sunt însoțite de descrierea: „De vorbă cu alegătorii noștri din Prahova, împreună cu reprezentanții ALDE și PSD“.

Or, alegătorii din Prahova pe cine ar trebui să aleagă, la recomandarea lui Meleșcanu: Pe Mircea diaconu, susținut de Alde și Pro România, sau pe Viorica Dăncilă, susținută de PSD? 

Teodor Meleșcanu, fost membru al ALDE, a fost exclus din partid după ce a preferat să ajungă președintele Senatului cu sprijinul PSD, refuzând să respecte consemnul lui Călin Popescu Tăriceanu de a trece în opoziție.

Cu puțin timp înainte de a posta imaginile de la Prahova, Meleșcanu i-a transmis un mesaj și fostului său lider de partid, călin Popescu Tăriceanu: „Călin, iată că în final, culegi ce ai semănat: vânt și dezbinare. Orgoliul a fost mai important decât logica. M-ai dat afară și cu asta ai dizolvat grupul parlamentar. Tu ești responsabil pentru că ALDE nu are candidat, iar Mircea Diaconu rămâne fără reprezentanți în secțiile de votare. Ești liber să acționezi cum dorești, însă nu poți alege consecințele acțiunilor tale. Trebuie să-ți asumi eșecul”, a scris Teodor Meleșcanu, vineri, pe Facebook.

[Citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel