Tentativă de crimă în Germania: Cinci români în stare gravă, după ce un conațional a dat foc imobilului unde stăteau

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

În urma unui incendiu izbucnit într-un bloc de apartamente din cartierul Rosenheim, poliția face cercetări pentru tentativă de omor și incendiere în formă agravantă. Un român de 40 de ani a fost arestat. Alți cinci conaționali au fost răniți, unii dintre ei fiind în stare gravă. Pagubele sunt însemnate, de ordinul sutelor de mii de euro.

La primele ore ale dimineții de duminică, a avut loc un incendiu într-o clădire de apartamente din Tuntenhausen. După cum a raportat Departamentul de Investigații Criminale din Rosenheim, au fost provocate pagube materiale în valoare de câteva sute de mii de euro. Cinci locuitori au fost răniți în incendiu, unii dintre ei grav.

Patru locuitori au fost răniți ușor, iar o persoană a fost rănită grav. Persoana grav rănită a trebuit să fie transportată la spitalul de accidente din Murnau cu elicopterul de salvare "Christoph München". Starea lui nu îi pune viața în pericol în acest moment. Două dintre cele patru persoane cu răni ușoare au trebuit să fie transportate cu ambulanța la spitalele din jur pentru tratament ambulatoriu. Celelalte două persoane rănite au putut fi externate la fața locului după evaluarea medicală.

Tentativă de crimă în Germania: Un român a dat foc imobilului unde stăteau mai mulți conaționali

 

Deja după primele investigații a fost clar că a fost un act premeditat. Din cauza barierelor lingvistice, a fost nevoie să se apeleze la un interpret pentru a-i interoga pe rezidenții români. În cursul interviurilor, suspiciunea de incendiere a unui locuitor de 40 de ani, cetățean român, s-a întărit.

Românul de 40 de ani a fost localizat în gara Ostermünchen. Suspectul nu s-a opus arestării. El a fost dus la o unitate penitenciară, potrivit wasserburg24.de.

Poliția din Rosenheim îl investighează acum sub acuzațiile de tentativă de omor și incendiere agravată. Din motive tactice, încă nu au fost oferite detalii despre desfășurarea evenimentelor și motivul crimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel