Tenismena Maria Sharapova a făcut marele anunț: Este însărcinată cu primul copil

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fostul număr unu din tenisul mondial, rusoaica Maria Sharapova, a profitat marți de împlinirea vârstei de 35 de ani pentru a anunța că este însărcinată cu primul ei copil.

Rusoaica, de cinci ori campioană de Grand Slam, care s-a retras din sport în 2020, a împărtășit vestea pe Instagram celor 4,2 milioane de urmăritori ai săi, relatează Reuters.

„Începuturi prețioase!!!!", a scris ea alături de o fotografie în care apare pe o plajă și zâmbește.

„Mâncatul tortului aniversar pentru doi a fost întotdeauna specialitatea mea".

În decembrie, Sharapova și omul de afaceri britanic Alexander Gilkes au dezvăluit că s-au logodit.

Maria Sharapova a făcut marele anunț: Este însărcinată cu primul copil

 

Deși a concurat sub drapelul Rusiei în timpul carierei sale - și este singura rusoaică care a câștigat un Grand Slam în carieră - Sharapova a locuit în Statele Unite de când a venit în țară, pe când era o tânără promisiune a tenisului, potrivit Mediafax.

Maria Sharapova (134 WTA), câștigătorarea a cinci trofee de Mare Șlem, a vorbit, în cadrul unei emisiuni din Rusia, despre începuturile sale în tenis și despre afacerea sa cu bomboane.

Maria Sharapova a vorbi despre începuturile sale în tenis și despre cum a ajuns în America, alături de familia sa: ”Am ajuns în America cu doar 700 de dolari și, în timp ce tatăl meu încerca să facă bani, eu eram la o academie de tenis, în Florida, încercând să devin din ce în ce mai bună. Nu cunoșteam limba engleză, dar am învățat-o rapid, fiind înconjurată de mulți copii. Aveam o îndemânare incredibilă în a lovi mingi galbene și pufoase și ce s-a evidențiat a fost faptul că puteam să fac asta în mod repetat”.

De asemenea, Sharapova a povestit despre afacerea ei, Sugarpova: ”Mi-am dat seama că tenisul nu va dura la nesfârșit. Nu știam dacă voi reveni din accidentarea la umăr. Am luat toată experiența pe care o aveam în afaceri și am aplicat-o în Sugarpova”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel