Tenis, WTA Abu Dhabi: Românca Bianca Andreescu dezamăgită. Teichmann și Pliskova se califică în optimi

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Tenis, WTA Abu Dhabi: Românca Bianca Andreescu dezamăgită. Teichmann și Pliskova se califică în optimi / Foto: Captură video youtube
Tenis, WTA Abu Dhabi: Românca Bianca Andreescu dezamăgită. Teichmann și Pliskova se califică în optimi / Foto: Captură video youtube

WTA Abu Dhabi nu a exclus surprizele: Bianca Andreescu a fost eliminată surprinzător, în timp ce, grație unui joc solid și de calitate, atât Pliskova, cât și Teichmann s-au calificat în optimi. 

Marți, 7 februarie, în cursul dimineții târzii și după-amiaza devreme, s-a desfășurat a doua zi a turneului WTA de la Abu Dhabi, care a avut loc în Emiratele Arabe între 6 și 12 februarie. Nu au lipsit surprizele în primul tur, Bianca Andreescu fiind eliminată surprinzător de kosovara Yulia Putintseva, care trecuse de calificări și acum a avansat în șaisprezecimile de finală ale competiției: numărul 45 în clasamentul feminin a smuls pasa cu scorul final de 0-2, câștigând cele două seturi cu 6-7 și 2-6.

Tot în partea inferioară a tabloului, după retragerea consecutivă a jucătoarei spaniole Muguruza, rusoaica Pliskova nu a dezamăgit așteptările, impunându-se ușor cu 2-0 în fața belgiencei Bonaventure. Dacă se poate, meciuri și mai ușoare pentru numărul 20 mondial, care a cedat doar patru game-uri adversarei sale de azi și care, în șaisprezecimile de finală ale turneului WTA 250 de la Abu Dhabi, va juca apoi împotriva favoritei numărul 3, Rybakina.

 

Tenis, WTA Abu Dhabi: Krejcikova domină, Teichmann este acolo

 

De jos în sus în ierarhia competiției, unde jucătoarele calificate în faza finală o urmăresc pe favorita numărul 1, Daria Kasatkina: jucătoarea cehă va fi adversara din turul șaisprezecimile de finală a elvețiencei Jil Teichmann, care a câștigat și convins în fața ucrainencei Dayana Yastremska, marți după-amiază, 7 februarie. O victorie clară cu 2-0, 6-3 și 7-6, i-a permis numărului 28 în clasamentul WTA să smulgă biletul pentru turul următor.

Același lucru a fost valabil și pentru Barbora Krejcikova, care a trecut de românca Elena Gabriela Ruse în ultimul său meci din seara italiană. Aceasta a avut o zi proastă și a fost învinsă în doar două seturi, în care a reușit să aducă acasă doar cinci game-uri. Cehoaica, numărul 30 mondial, o va înfrunta pe Liudmila Samsonova, cap de serie numărul opt, în șaisprezecimile de finală ale turneului WTA de la Abu Dhabi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel