Ștefănescu recunoaște "panica" din PSD: "Toată lumea stă cu capul la cutie"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Codrin Ștefănescu a vorbit, la Antena 3, despre lipsa numărătorii paralele a PSD de după alegeri, precum și despre atmosfera de "frică" din rândul social-democraților.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a recunoscut, într-o intervenție la Antena 3, că în partid există o stare de "teamă".

"Trebuia făcută în zilele următoare (numărătoarea paralelă, n.r.). Fix a doua zi, liderul nostru a fost condmnat şi încarcerat instantaneu. Am avut o ședință CEx. Mi-am depus mandatul din funcţia de secretar general pentru că erau spiritele foarte încinse pe vremea respectivă. Şi azi, când vorbim noi, pentru toţi cei care pronunţă în spaţiul public "fraudă" sau pun întrebări de genul ăsta riscă să i se deschidă dosare pe bandă rulantă. Nici măcar nu mai sunt voalate amenințările. Toată lumea trebuie să stea cu capul la cutie zilele astea", a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

"Se simte aşa în aer un fel de presiune din toate părţile. Toată lumea parcă este îngheţată, nu mai există nimeni să vorbească despre lucrurile astea stridente, fiecare vrea să rămână aşa în adormire", a mai spus fostul secretar general al PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel