Ștefănescu, despre referendumul lui Iohannis: „În PSD nu discutăm despre declarațiile lui”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, nu a vrut să comenteze, duminică, la Braşov, afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis privind convocarea unui referendum, arătând că, „de obicei, în PSD, nu se discută despre declaraţiile acestuia”.

„Nu ştim întrebarea. Până se hotărăşte domnul Klaus Werner Iohannis, dacă nu cumva o să plece în vacanţă - că s-ar putea să plece în Tenerife şi ne lasă şi fără întrebare sau poate se deshotărăşte - nu avem ce discuta. Discutăm despre un mesaj lansat la Sinaia, despre nişte oameni îmbrăcaţi în frac şi cu papioane, în timp ce noi construim în ţară. Vor să facă nu ştiu ce referendum. Bun, să vină cu întrebarea”, a spus Ştefănescu într-o conferinţă de presă.

Citește și REFERENDUM. Iohannis, întâlniri cu românii pe tema referendumului

Întrebat dacă acest subiect va fi abordat în şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional al PSD, Ştefănescu a replicat: „Exclus să discutăm aşa ceva. De obicei, în PSD, se discută aproape deloc despre declaraţiile lui Klaus Werner Iohannis”.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că îşi doreşte ca referendumul pe teme de Justiţie să fie unul „bine organizat, bine gândit”, în parteneriat cu societatea civilă şi cu partidele politice „de bună-credinţă”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel