Tăriceanu a DEVOALAT planul MÂRŞAV al PSD

Andreea Cosma |
Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu ia în râs dorinţa lui Teodor Meleşcanu de a candida pentru şefia Senatului. Acesta a mai vorbit şi despre un aşa numit "plan mârşav" al PSD, care ar fi fost dejucat de către membrii ALDE.

"C.P. Tăriceanu: Domnul Meleșcanu are suficientă experiență să-și dea seama că nu a fost o mișcare inspirată și că cel mai bine pentru domnia sa, pentru prestigiul lui, ar fi cazul să renunțe. Cel mai bine pentru domnia sa, pentru prestigiul lui, ar fi cazul să renunţe. În fine, nu sunt pe post de consilier. Fiecare merge... vorba aceea românească, "capul face, capul trage".

Jurnalist: Domnul Meleşcanu consideră că nu se aplică decizia de ieri a dvs. de a fi exclus pentru că el a anunţat înainte de a lua decizia aceasta că vrea să candideze la şefia Senatului.

"C.P. Tăriceanu: Astea sunt glumiţe. Sigur, registrul de glume, dar aici discutăm lucruri serioase, nu e cazul de glume".

Întrebat ce se va întâmpla cu grupul parlamentari:

"Ca procedură, este de durată aceasta cu grupul mixt. Se va ajunge şi la plen?

Vom parcurge, în mod evident, dacă va fi nevoie, toate procedurile regulamentare, altfel nu avem cum. Nu  pot decât să vă spun că, pe măsură ce trece timpul, aflu lucruri noi. Deci ceea ce se întâmplă cu acest atac al PSD-ului la adresa ALDE este un lucru extrem de grav pentru că încercarea a fost de preluare ostilă nu numai a unor parlamentari, ci a întregului partid şi destructurarea lui şi încercarea de a face un ALDE care să coopereze în continuare cu PSD-ul pentru menţinerea structurii politice a guvernului, în aşa fel încât doamna Dăncilă să nu mai vină în Parlament cu o formulă de restructurare, crezând că supravieţuieşte. Mă bucur că colegii mei au sesizat această mişcare şi au dejucat acest plan mârşav", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel