Tânără româncă, studentă la Teologie, dispariție stranie: Lucrurile Angelikăi, găsite în pădure „grupat, ca și când ar fi fost lăsate intenționat“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Angelika Maurer, studenta din Sibiu, dată dispărută la începutul lunii februarie, este în continuare de negăsit. Sute de oamenii au căutat-o în ultimele ore în Pădurea Dumbrava, acolo unde fuseseră găsite mai multe obiecte personale ale fetei. Familia sa a anunțat autoritățile abia în data de 15 februarie. 

Angelika Maurer, studentă la Facultatea de Teologie din Sibiu, dispărută în data de 8 februarie, este în continuare de negăsit. Familia ei a anunțat autoritățile după o săptămână și abia recent oamenii s-a mobilizat pentru a încerca să o găsească pe fată. 

Oamenii legii, polițiști și jandarmi, fratele și restul rudelor, dar și sute de voluntari, au continuat să o caute joi în Pădurea Dumbrava, acolo unde se presupune că a mers tânăra. În același loc, autoritățile au găsit, în urma cercetărilor, la finalul săptămânii trecute, mai multe obiecte ale fetei.

Tânără româncă, studentă la Teologie, dispariție stranie

 

Căutările în această zonă au demarat după ce telefonul fetei a fost localizat cu ajutorul operatorului de telefonie mobilă în pădurea de lângă Sibiu. Tot acolo au fost descoperite mai multe bunuri care au aparținut fetei: portofelul cu acte, carduri și bani, cheile, ochelarii și țigara electronică. În mod strabiu, telefonul era așezat pe un buștean, ”foarte frumos, în poziție dreaptă, jos”, după cum a explicat unul dintre voluntarii care a participat la căutări.

Lucrurile Angelikăi nu erau răvășite, aruncate la întâmplare prin tufișuri, ci  găsite oarecum grupat, ca și când ar fi fost lăsate intenționat așa“, cred cei care au participat la căutări, potrivit Ora de Sibiu.

Lucrurile Angelikăi, găsite în pădure „grupat, ca și când ar fi fost lăsate intenționat“

 

Angelika Maurer are 25 de ani și este din Rupea, județul Brașov. Aceasta se mutase la Sibiu pentru studii, urmând cursurile Facultății de Teologie din cadrul Universității „Lucian Blaga”. Absența ei le-a pus semne de întrebare, mai întâi, profesorilor care, după o săptămână în care nu a mai venit la cursuri, au luat legătura cu mama ei. Atunci au realizat cu toții că fata dispăruse, astfel că unul dintre frații ei a anunțat poliția. 

Rudele speră acum ca polițiștii să găsească orice indiciu care să explice dispariția.

Angelika Maurer are 25 de ani, o înălțime de 165 cm, o greutate de aproximativ 75 kg, ochi verzi, păr șaten deschis de lungime medie. Aceasta era îmbrăcată, în ziua dispariției, cu un palton de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă și încălțăminte de tip UGG de culoare neagră. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel