Tânără româncă băută și fără permis, ACCIDENT cumplit după ce a condus pe contrasens

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără româncă, în vârstă de 24 de ani, care consumase alcool și nu avea nici permis de conducere a intrat pe contrasens și a accidentat o autoutilitară condusă de un alt tânăr de 22 de ani.

O tânără româncă, în vârstă de 24 de ani, care consumase alcool și nu avea nici permis de conducere, a produs, duminică, un accident rutier la ieşirea din Buzău, după ce a intrat pe contrasens şi a lovit o autoutilitară. Un alt tânăr, de 22 de ani, a fost rănit în umra impactului.


Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, în timp ce conducea un autoturism la ieşirea din Buzău către Verneşti, o buzoiancă de 24 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 22 de ani din comuna Ruşeţu. În urma evenimentului rutier, cei doi au fost răniţi.

„Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind 0 pentru tânărul de 22 de ani si 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru tânăra de 24 de ani. Totodată, în urma verificărilor a fost constatat faptul ca şoferiţa nu posedă permis de conducere", precizează sursa citată.

Autoarea accidentului s-a ales cu dosar penal, poliţiştii continuând cercetările.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel