Tânăr șofer de TIR, condamnat la 110 ani de închisoare, după un accident cu patru morți și zece răniți - FOTO+VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un șofer de TIR, în vârstă de 25 de ani, a fost condamnat la 110 ani de închisoare de un tribunal din SUA. Tânărul a fost găsit vinovat pentru accidentul de pe autostrada Interstate 70, în care a ucis patru persoane în apropiere de Colorado Mills Mall în 2019.

Când tânărul șofer a intrat în sala de judecată, mama lui și susținătorii au izbucnit în lacrimi. Purtând o salopetă de închisoare, avocatul său i-a spus judecătorului că Rogel nu avea antecedente penale, era un imigrant din Cuba și își prețuia foarte mult viața în America.

4. -imagine fara descriere- (tanar-sofer-de-tir--condamnat-la-110-ani-de-inchisoare--dupa-un-accident-cu-patru-morti-si-zece-raniti---foto-video-3.jpg)

Ceea ce s-a întâmplat pe 25 aprilie 2019 a fost descris de avocatul inculpatului și de alții care au depus mărturie ca fiind o tragedie. Patru oameni au murit când camionului pe care îl conducea tânărul șofer i-au cedat frânele a luat-o la vale fără să-l mai poată stăpâni. Avea 137 km/h când s-a produs impactul care a provocat și un incendiu devastator.

 

Rogel a fost condamnat pentru mai mult de 20 de acuzații, inclusiv patru capete de acuzare de omucidere rutieră.

 

 

„Mamele nu ar trebui să fie nevoite să-și îngroape fiii”

 

Membrii familiei celor patru care au murit s-au adresat instanței. Într-un scaun cu rotile, mama lui Bill Bailey, în vârstă de 67 de ani, din Arvada a spus: „Mamele nu ar trebui să fie nevoite să-și îngroape fiii”. Ea a povestit că iubea lucrurile care zboară, inclusiv rachetele pe care și le-a propus să le construiască. Juanita Bailey a spus că imprudența șoferului de camion i-a luat viața fiului ei. Fratele lui Bailey și soția victimei, Gage Evans, i-au spus judecătorului durerea și suferința pe care le-au simțit.

Kathleen Harrison și fiicele ei, membri ai familiei lui Doyle Harrison, au vorbit și ele cu judecătorul. Ea a spus că iertarea nu înseamnă să-l lăsăm pe șoferul condamnat să iasă de după gratii.

Miguel Angel Lamas, în vârstă de 24 de ani, din Denver, și Stanley Politano, în vârstă de 69 de ani, din Arvada, au fost de asemenea uciși în accident.

 

„Îmi cer iertare”

 

Cu lacrimi curgând șoferul camionului s-a adresat instanței.

„Îmi cer iertare. Îmi doresc ca toată durerea sinceră să dispară din toate inimile noastre”, a spus șoferul de TIR.

Aguilera-Mederos susține că nu putea face nimic după ce a pierdut frânele din munți, unde îi lipsea experiența, dar videoclipul arată că a trecut pe lângă o rampă de camion pe care ar fi putut să o folosească.

3. -imagine fara descriere- (tanar-sofer-de-tir--condamnat-la-110-ani-de-inchisoare--dupa-un-accident-cu-patru-morti-si-zece-raniti---foto-video-1.jpg)

Membrii familiei și prietenii lui Rogel i-au spus judecătorului că și ei conduc camioane și că pierderea frânei nu a fost vina lui și că era un tânăr bun, cu o soție și un fiu.

 

„A luat o serie de decizii groaznice”

 

Judecătorul a spus că nu este supărat pe inculpat, dar a trebuit să-l condamne în conformitate cu liniile directoare stabilite de lege.

„Accept și respect ceea ce a spus inculpatul despre lipsa sa de intenție de a răni oamenii, dar a luat o serie de decizii groaznice, decizii nesăbuite”, a precizat judecătorul.

După condamnarea sa, șoferul de TIR a spus: „Plâng tot timpul, mă gândesc la asta și am flashback-uri”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel