Tânăr român, în stare gravă la spital după ce un incendiu i-a mistuit casa: Doi militari în timpul liber l-au salvat de la moarte sigură

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un incendiu a izbucnit duminică seara într-o casă din orașul Huși. Pompierii se luptă cu flăcările și au reușit să scoată din interior un tânăr, în stare de inconștiență. Victima are numeroase arsuri și este transportată la un spital din Iași.

Secția de pompieri Huși intervine cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD și echipaje specializate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Huși.

Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu violență la nivelul întregii locuințe. Pompierii militari au găsit o victimă, un bărbat de 27 de ani care prezintă arsuri la nivelul feței și mâinilor.

Victima este în stare de inconștiență. Bărbatului i s-a acordat primul ajutor de către echipajul ambulanței SMURD și apoi a fost transportat la Spitalul Municipal Huși. Ulterior, el va fi transferat la o unitate medicală din municipiul Iași, potrivit Mediafax.

Tânăr român, ajuns în stare gravă la spital după ce un incendiu i-a mistuit casa

 

Doi militari aflați în timpul liber au intervenit până la sosirea echipajelor de intervenție. Plt.adj. Gociu Eusebiu (Secția pompieri Huși) și plt.adj. Tănase Marian (Secția de jandarmi Huși) au intervenit primii.

Victima a fost transportată la CPU din cadrul Spitalului Municipal Huși de către echipajul ambulanței SAJ. Spre Huși se deplasează și ambulanța SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) care va transfera victima la o unitate medicală specializată din municipiul Iași.

Secția de pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Huși, pe strada Ana Ipătescu.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență la nivelul întregii locuințe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel