Tânăr român, găsit fără suflare într-un lac din Olanda. Nimeni nu îl caută și nu se știe cum a ajuns acolo

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
foto: nieuwsopbeeld.nl
foto: nieuwsopbeeld.nl

Român găsit decedat în apă la Turfkade în Brielle, în sudul Olandei.

Un bărbat decedat a fost găsit vineri dimineață în apă pe Turfkade din Brielle. Persoana în cauză era un bărbat în vârstă de 35 de ani din România. Poliția presupune că este vorba despre un accident mortal.

Semnalul privind persoana aflată sub apă a ajuns la serviciile de urgență în jurul orei 10.00. Ajunși la fața locului, aceștia au găsit cadavrul bărbatului decedat. Se presupune că acesta zăcea de ceva timp în apă.

La sfârșitul anului trecut, corpul fără viață al unui român în vârstă de 31 de ani a fost scos din apă în apropierea Brielle Hossenbosdijk. Se presupune că acesta a intrat cu bicicleta în apă din cauza alunecării, unde a murit de degerături.

2. -imagine fara descriere- (stoffelijk-overschot-aangetroffen-in-het-water-turfkade-brielle-foto-10-1920x1280_16792800.jpg)

 

Român înjunghiat pe stradă, în Olanda

 

Un incident șocant a avut loc, în urmă cu câteva zile, tot în Olanda, în Steenbergen, unde un bărbat de origine română în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiat în timpul nopții de sâmbătă spre duminică. Poliția a intervenit după ce a primit o sesizare privind o persoană rănită, descoperind victima pe Lindenburghlaan în jurul orei 03:30.

Echipajele de intervenție, inclusiv ambulanțele și un elicopter de traume, au sosit la fața locului pentru a acorda primul ajutor bărbatului înjunghiat, care a fost ulterior transportat la spital pentru tratament. În timpul anchetei, zona a fost izolată pentru a permite autorităților să investigheze circumstanțele exacte ale agresiunii.

Un autoturism înmatriculat în străinătate, care se afla în apropierea locului incidentului, a fost temporar reținut pentru cercetări, dar ulterior a fost lăsat să plece. Cercetările în cartier și interviurile cu martorii au fost efectuate pentru a obține mai multe informații despre agresor și circumstanțele înjunghierii.

De asemenea, autoritățile au investigat dacă există vreo legătură între acest incident șocant și o altercație în curs la Pompstraat, unde mai mulți ofițeri erau ocupați în același timp. Ancheta este în desfășurare, iar poliția încearcă să stabilească toate detaliile legate de acest act violent și să aducă agresorul în fața justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel