Tânăr român, fără permis, accident violent la o intersecție din Germania: Un rănit și pagube însemnate

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Român prins conducând fără permis, fără să țină cont de semnele de oprire, prin intersecția de la Calea de Mărfuri de la Neustädter Straße/Frachtweg, Germania. Rezultatul: un rănit și două mașini care au avut nevoie de tractare.

Un violent accident de circulație a avut loc la intersecția dintre Neustädter Straße și Frachtweg, vineri, 19 mai.

Un român în vârstă de 27 de ani s-a îndreptat cu mașina spre intersecție în jurul orei 19.30. Acesta conducea furgoneta sa marc Volkswgen pe Neustädter Straße și dorea să vireze la dreapta în Frachtweg.

Însă șoferul furgonetei a trecut cu vederea un Volvo al unui bărbat de 65 de ani din Hemmingen, care venea din stânga și avea prioritate de trecere.

Pagube de 6.000 de euro

 


Vehiculele s-au ciocnit. Șoferul Volvo-ului a fost ușor rănit. Poliția estimează pagubele la aproximativ 6.000 de euro. Ambele vehicule au rămas nefuncționale după accident.

Polițiștii care au investigat accidentul au descoperit că bărbatul de 27 de ani nu avea permis de conducere. El este acum urmărit penal și pentru conducere fără permis valabil.

 

Germania. Tânăr român, prins „zburând“ cu 140 km/h într-o zonă limitată la 50: Era cu fratele de 2 ani, fără scaun de siguranță

 

Poliția din St. Gallen a oprit în trafic, în Gossau, un bărbat de 20 de ani care circula cu viteză excesivă. Fratele românului, în vârstă de 2 ani, se afla în mașină fără a fi însă în scaun pentru copii.

Copilul stătea fără să fie asigurat pe bancheta din spate. "Bărbatul s-a pus pe sine, pe fratele său și pe cei de pe șosea în mare pericol", a declarat Hanspeter Krüsi, purtător de cuvânt al poliției cantonale din St. Gallen, întrebat de FM1Today.

Joi seară, un tânăr de 20 de ani circula cu o viteză uriașă pe Wilerstrasse din Gossau - în zonă limitată la 50 de kilometri - cu 140 de kilometri pe oră. Autoturismul VW Golf a fost imediat confiscat. "Este o viteză nebună, infracțiunea de depășire a vitezei este clar îndeplinită", spune Krüsi. "Limita de viteză în acea zonă este de 50 cu un motiv anume". Un șofer care conduce cu viteză excesivă este cel care depășește de două ori viteza permisă de 50 de kilometri pe oră în zonele construite.

Românul, care locuiește în Elveția, nu are permis de conducere. Dar asta nu e tot: "Ne dă de gândit faptul că bărbatul îl avea cu el pe bancheta din spate pe fratele său în vârstă de 2 ani, care nici măcar nu era asigurat într-un scaun pentru copii", spune purtătorul de cuvânt al poliției, Hanspeter Krüsi. Băiatul se simte bine până acum, nu a fost rănit și este îngrijit de familia sa.

Potrivit poliției, bărbatul era "pe deplin capabil să conducă", în afară de faptul că nu avea permis de conducere. El nu era nici beat și nici nu consumase droguri, transmite poliția germană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel