Tablourile cu Dragnea, OUT din sediul PSD. "Gata, vor veni alții la rând!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Mai multe tablouri cu Liviu Dragnea, care se aflau în sala de presă a PSD din Kiseleff, au fost date jos în această săptămână. Pereții au fost vopsiți în alb, iar cei de la administrativ susțin că tablourile nu mai revin la loc de vază și de fală, relatează Radio Europa Liberă. 

La trei săptămâni după ce Liviu Dragnea a fost arestat, iar Viorica Dăncilă a ajuns președinte interimar, a început renovarea sălii de presă. Pereții au fost vopsiți în alb, iar tablourile cu Liviu Dragnea au dispărut.

"Gata, nu mai sunt, vor veni alții la rând!", spun muncitorii care zugrăvesc sala. Și cei de la administrativ afirmă că tablourile nu vor mai reveni pe pereți.

"Am înțeles că vor aduce niște televizoare sau vor pune altceva. Tablourile cu Dragnea nu vor mai fi puse pe pereți", susțin alți angajați din PSD.

După preluarea puterii în PSD de către Liviu Dragnea, în toamna lui 2015, în sala de presă au fost aduse mai multe tablouri cu noul lider al social-democraților. Dragnea apărea în mai multe ipostaze, fie de la conferințele de presă, fie de la discursurile rostite la mitingurile de partid.

Liviu Dragnea a înlocuit mai multe fotografii cu Victor Ponta. Singurul tablou care a scăpat de valul schimbării a fost cel prezintă un marș al social-democraților cu ocazia zilei de 1 Mai, mai relatează aceeași sursă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel