Tabără de romi INCENDIATĂ în Italia

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un incendiu puteric a izbucnit la o tabără din Pisa, unde locuiau mai mulţi cetăţeni români de etnie romă. Potrivit Il Tirenno, 17 butelii de GPL au fost găsite la faţa locului.

Patru barăci şi o caravană s-au făcut scrum. Incidentul a avut loc ieri după-amiază, în Viale D'Annunzio, Pisa. Fumul gros putea fi văzut de la kilometri depărtare.

Un bărbat cu cetăţenie română le-a povestit poliţiştilor că a plecat din tabără pentru câteva minute şi când s-a întors, totul era cuprins de flăcări uriaşe. A încercat să le stingă singur dar nu a reuşit. Bărbatul locuia de un an de zile acolo.

Pompierii au reuşit să stingă focul în aproape trei ore. În perimetrul taberei, aceştia au găsit 17 butelii de GPL, care ar fi fost folosite la gătit de către comunitatea care locuia în tabără. Pompierii le-au scos imediat din foc. O echipă de investigaţii a venit la faţa locului pentru a stabili exact cum a pornit incendiul şi care au fost urmările.

O ambulanţă a fost chemată preventiv, însă niciunul dintre locuitorii taberei nu a fost rănit.

În vâlvătaia focului a fost cuprinsă şi vegetaţia din jur, dar şi liniile de înaltă tensiune de deasupra. O echipă de la firma de electricitate a intervenit. Pe site-ul departamentului pentru Protecţie Civilă scrie că liniile de electricitate nu au fost serios afectate.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel