Sute de simpatizanți ai lui Liviu Dragnea au EXPLODAT: "Îl vom IUBI MEREU ! Își mai aduce cineva aminte de el?"

Narcis Popa |
Data publicării:

Liviu Dragnea se află deja de aproape patru luni la penitenciarul Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa de trei ani și șase luni de închisoare primită pentru angajarea fictivă a două angajate la Protecția Copilulului Teleorman. Fanii fostului șef al PSD spun că nu l-au uitat și că îl așteaptă să se întoarcă în politică. 

Deși Liviu Dragnea a reușit să stârnească ură și revoltă așa cum României rar i-a fost dat să vadă, fostul șef al PSD are și o mulțime de fani care îl vor ieșit cât mai repede de la închisoare și reîntors în politică. 

Fanii lui Liviu Dragnea s-au organizat într-un grup de facebook, iar totul a pornit de la o postare a unei simpatizante a sa care a întrebat dacă nu cumva lumea l-a uitat deja, după ce el a ajuns la închisoare:

(w670)

Iată unele dintre comentariile simpatizanților săi, care susțin că Dragnea a fost de fapt o victimă:

 

Gheorghina Luca: O sa treacă de acest obstacol vremelnic , iar nemernicii vor dispărea fără vreo urma de regret din partea romanilor.

Mariana Chirita Chirita: Doamne ajuta-i sa iasa de acolo , unde l-au bagat nenorocitii care ne vrea rau acestei tari !
Dumnezeu o sa le plateasca într+o zi!

Nicoleta Ghaitan Nu este zi în care sa nu mă gindesc la el. Mă doare indiferență colegilor. A fi om e lucru mare, a fi porc în data mare. Eu vă susțin cu drag.

Lucian Giurgiu: Asta ne destinul numai în pielea lui Liviu să nu fii cât se oftică că a fost trădat de jigodiile partidului romanul va fi va muri o nație spurcată perversă intrigată dușmănoasă în față te pupă te laudă i-ar pe la spate ți-ar da lovitura de gratie. Așa a procedat cu Dragnea Iohannis și acoliții săi să rămână ei cu japca la putere Iohannis să-și facă banda lui de hoți!

Octavian Radi: A fost singurul Politician care avea coloană vertebrală ,nu-i sufla nimeni in ciorba ,restul sunt vânduți dracului.. Occidentului

Milica Mircea: Patriotul stă in PUȘCĂRIE!! Rușine justiție.

Iată și o fotografie care arată amalgamul de comentarii:

 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel