SURSE. Ședință-fulger la PSD, cerută de Viorica Dăncilă. Se cere mobilizare cu orice preț

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Viorica Dăncilă, șeful de campanie Lia Olguța Vasilescu, Eugen Teodorovici, Mihai Fifor și Petre Daea s-au reunit duminică seara la sediul partidului din Kiseleff. Discuțiile ar viza prezența la vot și mobilizarea electoratului, potrivit unor surse politice.

Și fostul ministru al Agriculturii Petre Daea este la sediul PSD. Social-democrații discută, printre altele, despre prezența la urne a românilor, aceștia fiind mulțumiți de felul în care s-a mobilizat electoratul PSD la vot, au precizat sursele citate pentru MEDIAFAX.

Potrivit datelor oficiale oferite de Biroul Electoral Central, prezența la vot, la ora 16.00, a fost de 35,81%, în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, comparativ cu primul tur, când la aceeași oră, prezența a fost de 33,4%. În anul 2014 prezența era de 44,50%.

De asemenea, 705.681 români au votat în străinătate până duminică la ora 16.00, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, potrivit BEC. A fost astfel depășită prezența totală la urne în Diaspora de 675.348 din primul tur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel