„Sunt încă în viaţă”, a glumit Papa Francisc, la externarea din spital

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„Sunt încă în viaţă”, a glumit Papa Francisc, la externarea din spital
„Sunt încă în viaţă”, a glumit Papa Francisc, la externarea din spital

Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, a părăsit sâmbătă spitalul din Roma unde fusese internat miercuri din cauza unor probleme respiratorii, potrivit reporterilor AFP.

„Sunt încă în viaţă”, a glumit suveranul pontif în faţa numeroşilor credincioşi şi jurnalişti adunaţi în faţa spitalului Gemelli din Roma.

Francisc a coborât din micul său Fiat alb pentru a-i saluta şi a schimba câteva cuvinte înainte de a pleca spre Vatican.

Suveranul pontif, care suferă din cauza mai multor afecţiuni, fusese internat la spitalul Gemelli din Roma după ce acuzase anumite dificultăţi respiratorii. Papa Francisc a fost diagnosticat cu bronşită şi a răspuns bine la tratamentul cu antibiotice, precizase joi biroul de presă de la Vatican.

 

Papa Francisc i-a vizitat pe copiii de la secţia de oncologie pediatrică a spitalului Gemelli

 

Papa Francisc a făcut vineri o vizită surpriză la secţia de oncologie pediatrică a spitalului din Roma unde este tratat, relatează AFP.

După-amiază, liderul Bisericii Catolice, în vârsta de 86 de ani, a vizitat secţia de specialitate a spitalului Gemelli şi le-a oferit copiilor ouă de ciocolată, mătănii şi cărţi, a anunţat Vaticanul. În cursul acestei vizite surpriză de aproximativ 30 de minute, Suveranul Pontif a botezat şi un nou-născut de câteva săptămâni, cu numele Miguel Angel.

 

Tot vineri, Vaticanul a anunţat că Papa Francisc este aşteptat să ia parte la slujba din Duminica Floriilor, ce va fi organizată în Piaţa Sf. Petru pe 2 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel