SUA, raport devastator despre GUVERNUL PSD

Departamentul de Stat american atenționează România asupra fenomenului corupției deși legea prevede pedepse penale pentru oficialii corupți, într-un raport despre respectarea drepturilor omului în anul 2017, potrivit B1.

În document se subliniază faptul că mita este des întâlnită în sectorul public din România, iar la nivelul Guvernului au existat numeroase cazuri de corupție.

În plus este amintit faptul că Parlamentul a blocat anchetele unor politicieni, prin faptul că a respins începerea urmăririi penale ale unor actuali sau foști membrii ai cabinetului. 

În raportul Departamentului de Stat este menționată și problema libertății de exprimare din România și politizarea exesivă a presei. De asemnea este amintit inclusiv episodul în care ministrul de Interne Carmen Dan a prezentat o aşa-zisă „listă neagră” cu jurnalişti care au susținut protestele față de guvern. 

"În atenția americanilor au intrat și două televiziuni din România, Antenta 3 și România TV, despre care se spune că sunt controlate de oameni de afaceri care sunt susținători vocali ai guvernului și au relatat incorect manifestaţiile antiguvernamentale", titrează B1. 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24