Strugurel Lingurar, românul din IRLANDA care și-a incendiat Mercedesul, trebuie să PLĂTEASCĂ soției „JENA PUBLICĂ“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Strugurel Lingurar, românul stabilit în Irlanda, care şi-a incendiat Mercedesul la începutul acestui an pentru că îi părea rău că și-a înșealt soția, a ajuns în fața judecătorilor din Dublin.

Strugurel Lingurar, românul care și-a incendiat mașina în Irlanda, în luna ianuarie a acestui an, și a transmis totul pe Facebook, și-a primit pedeapsa. El a fost amendat Tribunalul din Drogheda cu 400 de euro, scrie Dublin Live, şi va trebui să achite şi costurile ridicării resturilor maşinii, estimate și ele la 160 de euro. Mai mult, românul Strugurel va trebui săi plătească fostei soții daune pecuniare pentru „jenă publică”.

Strugurel Lingurar şi-a recunoscut vina în faţa instanţei, dar a dat o explicaţie mai puţin obişnuită. Avocatul său a declarat că românul avea o relaţie extra-conjugală în cursul căreia s-a întâlnit de mai multe ori cu amanta în respectivul autoturism, un Mercedes cumpărat la mâna a doua cu 4.000 de euro. După ce relaţia a fost descoperită, a distrus maşina tocmai pentru a-i arăta soţiei sale că regretă ce a făcut, a mai spus apărătorul său

Allan Mitchell, judecătorul responsabil de amendă, a calificat acțiunea drept „incredibil de proastă” și „atât de bizară încât este greu de crezut”. „Ideea că cineva arde o mașină într-un loc public ca formă de dragoste mi se pare foarte ciudată”, a spus judecătorul.

Strugurel Lingurar a strâns zeci mii de fani pe reţelele sociale după ce a transmis liveuri în ipostaze riscante – conducând atât de beat încât vomită sau cu viteză foarte mare. În ianuarie, românul stabilit în Irlanda a postat o filmare de peste 30 de minute realizată pe o plajă din Meath. La început poate fi văzut cum bea, apoi aruncă în mare cheile maşinii, un Mercedes din 2007. În final, stropeşte autoturismul cu o substanţă inflamabilă, improvizează un fitil şi dă foc maşinii.

Clipul a primit 15.000 de share-uri şi a fost urmărit de peste 160.000 de oameni, ulterior fiind şters. Mulţi dintre cei care l-au urmărit s-au revoltat şi au scris că putea să doneze maşina – iar alţii au sugerat că doar a simulat că îi dă foc.

Judecătorul a spus că amenda este corectă pentru că, deși fără intenție, prin gestul său, Strugurel ar fi putut pune în pericol pe alții. „Rezervorul de gaz ar fi putut exploda și răni trecătorii, ceea ce a făcut situația mult mai gravă", a spus judecătorul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel