Spania. Zeci de pachete nu au mai ajuns la oameni, după ce un român a furat un camion încărcat: Șoferul uitase cheile în contact

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un camion de livrări de colete a fost furat la Inca și găsit, a doua zi, la Son Banya. Un român a plecat cu mșina și toată marfa, după ce șoferul a uitat cheile în contact.

Nu a avut altă idee decât să fure un camion de livrări de colete. Un român a dat peste vehiculul din Inca cu cheile în contact și a plecat cu el. În ciuda faptului că nu are permis de conducere.

Înăuntru se aflau aproximativ treizeci de colete care trebuiau să fie livrate miercuri în diferite puncte de pe insulă, dar niciunul dintre ele nu a ajuns la domiciliul cumpărătorilor. Poliția nu știe unde au ajuns. Nici hoțul, un cetățean român, nu le-a spus când a fost arestat joi, în localitatea Son Banya.

Potrivit unor surse judiciare, cunoscuta firmă de livrare de colete a depus plângerea miercuri. Cineva furase camionul de livrări când mai erau încă un număr mare de colete de livrat. Vestea s-a răspândit ca un foc de paie în rândul celorlalți angajați, care au stat cu ochii în patru pentru a vedea dacă îl zăresc în vreun punct de pe traseele lor.

Zeci de PACHETE nu au mai ajuns la oameni, în Spania, după ce un ROMÂN a furat un CAMION

 

Au avut noroc în dimineața următoare. Un șofer de camion a observat vehiculul în apropierea Camí Fondo și a alertat imediat Poliția Națională. O patrulă de poliție s-a deplasat rapid la locul indicat, iar polițiștii au văzut camionul plecând în direcția Son Banya, potrivit Ultima hora.

Când l-au interceptat pe suspect în sat, acesta purta hainele firmei, deoarece șoferul avea o rezervă de echipament în interiorul vehiculului. Avea și un ecuson pe care făptașul român nu a ezitat să și-l agațe la piept. Eforturile sale de a se da drept angajat al companiei multinaționale au fost în zadar. Când a văzut poliția, a încercat să scape de haine și a aruncat cheile mașinii pe acoperișul uneia dintre barăcile din Son Banya.

Ofițerii s-au urcat pe acoperiș pentru a le recupera. Când au percheziționat camionul, au găsit în interior 100 de grame de marijuana. Ceea ce nu au găsit au fost pachetele, pe care muncitorul care se ocupa de camion trebuia să le livreze cu o zi înainte. Românul, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat pentru suspiciune de furt și infracțiuni la regimul circulației și siguranței rutiere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel