Spania. Un român, care conducea o dubă, și un alt bărbat, morți într-un accident frontal cumplit, în Valladolid (FOTO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Două persoane au murit, miercuri, într-un accident de circulație produs în Albelda de Iregua, Valladolid, Spania. Un autoturism și o furgonetă, condusă de un român de 41 de ani, s-au ciocnit frontal. Ambii conducători auto au murit la alocul producerii accidentului.

Un român de 41 de ani și-a pierdut viața, ieri, într-un accident de circulație. În primă fază, coliziunea a provocat moartea unei persoane, în timp ce a doua persoană implicată a fost grav rănită și a murit ulterior. Persoana decedată din autoturism era un bărbat de 62 de ani din Valladolid și locuitor din Nalda, iar în furgonetă se afla un bărbat de 41 de ani din România și locuitor din Logroño.

Cele două autovehicule implicate în accident s-au ciocnit frontal în punctul cel mai înalt al drumului, la schimbarea de pantă a unui pasaj suprateran. Se pare că, din motive necunoscute, unul dintre cele două vehicule ar fi trecut pe banda din sens opus pe o porțiune de linie continuă, unde depășirea este interzisă, iar vizibilitatea este redusă din cauza pantei drumului.

2. -imagine fara descriere- (accident-spania-rman-duba.jpeg)

Spania. Un român, care conducea o dubă, și un alt bărbat, morți într-un accident frontal cumplit, în Valladolid



Cei doi șoferi ai vehiculelor au murit pe loc, mai întâi cel al autoturismului și apoi cel al dubei, după ce au fost grav răniți. Șoferul furgonetei era un bărbat de 41 de ani din România, rezident în Logroño, care conducea un vehicul aparținând firmei AC Reformas y Decoración, cu sediul în capitala La Rioja. Șoferul mașinii era un anestezist de 62 de ani de la spitalul Viamed Los Manzanos, José María Méndez Bayón, originar din Valladolid, rezident în Nalda, care se îndrepta spre serviciu.

3. -imagine fara descriere- (roman-mort-accident-spania-guardia-civil.PNG)

La fața locului s-au deplasat Garda Civilă de Circulație, Brigada de Pompieri din Logroño, ambulanțe, o echipă de asistență psihosocială de la Rioja Salud și membri ai organizației Conservación y Explotación de Carreteras din La Rioja. De la câteva momente după accident, care a avut loc la ora 15.22, și până după ora 19.00, traficul în acest punct a fost deviat pe drumul de serviciu.

Una dintre cele două persoane decedate este anestezistul de la spitalul Viamed Los Manzanos, José María Méndez Bayón, care se îndrepta spre serviciu.

Guardia Civil de Tráfico de La Rioja (Garda Civilă de Trafic din La Rioja) a deschis o procedură pentru a încerca să determine și să clarifice cauzele accidentului, în care nu s-au înregistrat alte răniți. Se pare că ambii șoferi călătoreau singuri în vehicule. Condițiile de drum, în ciuda zilei reci, au fost bune, fără gheață sau zăpadă pe șosea. Singurul lucru de remarcat a fost vizibilitatea redusă pe această porțiune de drum din cauza schimbării pantei.

4. -imagine fara descriere- (duba-roman.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel