Spania: Un cuplu de nuntași români a FUGIT de la local fără să plătească. Au fost fugăriți de ospătari

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un cuplu român din Spania este acuzat de fraudă după ce nu a achitat factura de 2.500 de euro pentru nunta organizată într-un local din Villarobledo.  

Potrivit presei spaniole, astăzi are loc procesul unui cuplu român care, în 2017, și-a sărbătorit nunta la un restaurant din Villarobledo și a plecat fără să achite factura de 2.500 de euro.

Cuplul de naționalitate română este acuzat de Curtea Penală din Albacete de săvârșirea infracțiunii de fraudă și riscă o pedeapsă cuprinsă între 1 și 3 ani de închisoare și achitarea despăgubirii materiale în valoare de 2.500 de euro.

Procurorul care se ocupă de caz a declarat că, în data de 29 aprilie 2017, la restaurantul din Villarobledo s-a organizat o nuntă românească, dar la finalul petrecerii, factura aferentă petrecerii nu a fost achitată, nuntașii români părăsind discret, rând pe rând, incinta localului, iar ultimii petrecăreți fiind fugăriți prin restaurant de către personal.

 

Mirii au „uitat” să-și achite nota de plată de 8.266 de euro

 

Publicația spaniolă elcierredigital.com afirmă faptul că această întâmplare nu este un caz izolat, în mai 2018 un alt cuplu de rromi de naționalitate română și-a organizat la un hotel din Viveiro, o nuntă cu 200 de invitați în valoare de 8.266 de euro plecând tot înainte de a achita nota de plată.

Proprietarul hotelului își amintește că nunta a fost una clasică, tipică rromilor, unde mireasa a purtat o rochie cu cristale Swarovski, având suficienți cameramani care să imortalizeze totul. Petrecerea a început la ora 6 după-amiază și a ținut până a doua zi dimineața, fiind însuflețită de cei mai faimoși cântăreți de manele care au îmbinat muzica tradițională românească cu cea rap. Invitații s-au simțit bine, au dansat și au fost delectați cu băuturi fine, precum vin și whisky de cea mai bună calitate.

Totul a decurs bine până când, la sfârșitul petrecerii, fratele mirelui l-a convins pe proprietarul localului că va reveni a doua zi pentru a achita factura de 8.266 de euro. Cu câteva luni înainte de nuntă, fratele mirelui a plătit în avans trei sume pentru a se asigura că localul este închiriat: 500 de euro în martie, 700 în aprilie și 300 la începutul lui mai, aceștia fiind singuri bani primiți de proprietarul hotelului. În cele din urmă, acesta a depus o plângere la poliția din Viveiro împotriva neplatnicilor.

 

Pe ritmuri de conga...

 

Metoda folosită a amintit de tehnicile rafinate ale celei mai cunoscute familii de etnie română, „Banda Simpa”, care a devenit celebră în 2017, la Leon, pentru că aveau obiceiul să comande botezuri, nunți și comuniuni, unde mâncau și beau bine de seara până dimineața, apoi părăseau locația într-un lung șir indian, dansând conga.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel