Spania. Un cerșetor român, EROU local în Spania după ce a găsit o borsetă cu bani pe jos și a dus-o imediat la Poliție

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un cerșetor român în vârstă de 59 de ani a devenit erou local în Spania, după ce a returnat o borsetă cu acte și bani pierdută de un turist. 

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută în zona plajei San Juan din Alicante. Românul, care nu are un domiciliu stabil și se ocupă cu cerșetoria, a găsit întâmplător borseta și s-a deplasat către cel mai apropiat echipaj de poliție pentru a raporta descoperirea, relatează publicația La Vanguardia.

Autoritățile spaniole fac demersurile necesare pentru ca turistul să-și recupereze actele și banii. Românul a fost lăudat pentru gestul său de a nu-și lua banii.

În borsetă erau 120 de euro, dar și documente personale care aparțineau unui turist belgian. Jurnaliștii spanioli scriu că românul ar putea fi răsplătit după ce borseta va ajunge în posesia proprietarului de drept.

Deocamdată, actele și banii au fost predați celor de la Departamentul Bunuri Pierdute, în timp ce reprezentanții Consulatului Belgiei din Spania fac demersurile necesare pentru ca turistul belgian să intre în posesia borsetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel