Spania. Trei români, căutați după o bătaie cruntă. Victimele au ajuns la spital inconștiente, cu răni grave

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția castelană investighează o bătaie brutală a trei tineri în parcul Peri 18 din Castelló. Una dintre victime ți-a pierdut cunoștința în ruma rănilor suferite. Ei ar fi fost atacați de trei tineri români, pe care poliția îi caută acum.

Poliția Națională investighează agresiunile suferite de trei tineri la sfârșitul săptămânii trecute în parcul Geólogo Royo din Peri 18 din Castelló. Evenimentele au avut loc în primele ore ale dimineții de sâmbătă, în jurul orei 2.00. Victimele se aflau în zonă când, potrivit relatării lor, a apărut un tânăr de origine română care a început să le insulte și să devină violent.

Fata s-a ridicat apoi și a încercat să îl descurajeze pe agresor, împingându-l departe de parc, în timp ce prietenii ei priveau scena. La un moment dat, au văzut că atacatorul a început să o lovească pe femeie, așa că cei doi prieteni ai acesteia s-au dus să o ajute.

În acel moment, au apărut și alți prieteni ai tânărului român, care s-au alăturat încăierării și au început să-i lovească pe cei doi reclamanți pe tot corpul. Cei doi au căzut la pământ, fiind loviți cu picioarele, iar unul dintre ei și-a pierdut cunoștința, potrivit raportului Departamentului de Urgențe al Spitalului General din Castellón.

Trei români, căutați după o bătaie cruntă

 

Poliția și personalul medical au fost chemați la fața locului, deși agresorii fugiseră deja de la locul faptei. Unul dintre cei doi răniți a fost transportat la spital cu o ambulanță de Basic Life Support. Avea răni deschise la bărbie, frunte și în zona occipitală, precum și multiple vânătăi și eroziuni și dureri la nivelul maxilarului cu deschidere limitată a gurii. În raportul medical se mai precizează că și-a pierdut cunoștința timp de aproximativ cinci minute și că, atunci când a fost dus la spital, nu-și amintea ce s-a întâmplat sau cum a ajuns acolo. În total, în urma analizelor efectuate, cadrele medicale au constatat că acesta prezenta până la cinci fracturi faciale, după cum reiese din documentația depusă cu plângerea la secția de poliție, citată de El Periodico Mediterraneo.

În cazul celuilalt bărbat, care a fost, de asemenea, îngrijit în serviciul de urgență, acesta a suferit un cefalohematom și o plagă incizată-contuză la nivelul scalpului, care a necesitat sutură cu capse.

Victimele au mers luni dimineață la secția de Poliție Națională pentru a depune plângerea corespunzătoare. Cu toate acestea, ei explică faptul că ofițerii le-au spus că vor trebui să aștepte mult timp la secția de poliție până când vor putea procesa plângerea, deoarece erau foarte ocupați. "Ne-au spus să ne întoarcem seara, la ora 21.00, când va fi mai puțin timp, și așa am făcut. În ciuda faptului că la secția de poliție nu a existat nicio mișcare, am așteptat aproape trei ore, cu disconfort și răni, până când am fost îngrijiți și nu ni s-a permis nici măcar să mergem la toaletă", spun reclamanții, care speră că autorii vor fi găsiți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel