Spania. Tânără româncă în stare critică, după ce a fost înjunghiată de 20 de ori

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 34 de ani a fost înjunghiată noaptea trecută în apartamentul în care locuia, de un bărbat de 28 de ani. Femeia a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Josep Trueta din Girona.

De 20 de ori a fost înjunghiată românca de colegul său de cameră,  cu un cuțit. Bărbatul a fugit după teribila faptă. Femeia, care încă era în viață la sosirea serviciilor de urgență, a fost transferată într-o stare foarte gravă la Spitalul Josep Trueta din Girona. Agresorul s-a predat mai târziu la secția de poliție a Mossos d'Esquadra din La Bisbal d'Empordà. Românca ar fi fost prostituată, conform unor surse, citate de presa iberică, dar încă nu se știe ce fel de relația avea cu atacatorul său.

Evenimentele au avut loc aseară în jurul orei 23.00, când vecinii apartamentului pe care victima și agresorul îl împărțeau pe strada Dues Palmeres de Palamós au sunat pentru a alerta că din imobil se aud certuri. Femeia era deja într-o stare foarte gravă când au sosi polițiștii. Româna  ajuns la spitalul  Trueta, unde a suferit o operație de urgență, rănile afectându-i și organele vitale. Ea a fost internată la ATI cu un prognostic stabil, dar grav, potrivit unor surse din centrul medical, citate de El Pais.

A aruncat cuțitul de la balcon

 

Agenții au aflat că atacatorul a fugit cu mașina sa, după incident, așa că au activat imediat un dispozitiv pentru a încerca să-l localizeze. Ulterior, chiar el s-a prezentat la postul de poliție al Mossos din La Bisbal d'Empordà la miezul nopții. Cetățeanul spaniol de 28 de ani, care avea o tăietură pe mână, a recunoscut faptele și le-a explicat anchetatorilor că, după ce și-a atacat partenera, a aruncat cuțitul cu care o atacase, de la balcon.

  Atacatorul încă nu a fost audiat și nu se știe ce l-a determinat să o atace pe femeie. El  a fost reținut ca presupus autor al unei tentative de crimă și va fi prezentat zilele următoare Curții de investigație a Bisbal d'Empordà, care a preluat cazul, potrivit EL Pais.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel