Spania. Tânără româncă, decapitată de iubitul olandez: I-a aruncat cadavrul la gunoi. Un copil a rămas orfan

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Descoperire macabră într-un container de gunoi din Moraira, Spania. Cadavrul decapitat al unei românce de 34 de ani a fost găsit de gunoieri. Astăzi a fost descoperit și autorul masacrului, un olandez de 59 de ani cu care femeia avea o relație.

O româncă de 36 de ani din Moraira, Spania a fost omorâtă, decapitată și apoi aruncată la gunoi chiar de către fostul partener, un cetățean olandez de 59 de ani. Cadavrul femeii, care era mama unui băiețel, a fost descoperit, luni dimineață, într-un tomberon de către operatorii municipali din domeniul salubrizării, chiar când erau pe punctul de a goli containerele de pe strada Móstoles.

Operatorii serviciului de curățenie au găsit trupul fără viață al victimei de naționalitate română, și au sesizat imediat serviciile de urgență. Femeia era înfășurată într-un cearceaf plin de sânge și avea mai multe răni ale unei arme albe, potrivit surselor consultate, inclusiv mai multe tăieturi. Cadavrul a prezentat, de asemenea, răni defensive pe mâini și antebrațe, sugerând că victima a încercat să se apere de atacul asasinului său.

Se împăcase recent cu cel care i-a luat viața


Astăzi, călăul său, a fost prins și și-a recunoscut fapta. Este vorba despre un cetățean olandez, de 59-60 de ani, cu care femeia avusese o relație și împotriva căruia chiar avea un ordin de restricție, dar care însă expirase de curând, potrivit elperiodico.com. Femeia îl reclamase pe acesta în luna iulie a anului trecut pentru acte de violență.

 Se pare că femeia, care are un copil minor , a rupt relația după acel episod, dar recent a fost de acord să o reia, astfel încât s-au întors să locuiască împreună, potrivit levante-emv.com.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul, A.R.M.K., arestat, a mărturisit că a ucis-o pe românca de 34 de ani cu care avea o relație și că a comis crima la locuința pe care o împărțeau. El a fost predat unei cazărmi a Gărzii Civile din Alicante.

Evenimentele au avut loc în urbea La Sabatera de Moraira, situată pe coasta de nord a provinciei Alicante, în apropiere de Dénia, și locuită în principal de străini.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel