Spania. Tânăr român, „pasionat“ de vânătoare: Coarne de cerb, covoare din piele de gazelă și colți de mistreți sustrase cu grijă dintr-un conac

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de  25 de ani și un alt cetățean rezident în Siles (Andaluzia), Spania au sustras mai multe trofee cinegetice dintr-un conac.

Garda civilă a aflat de comiterea unei presupuse infracțiuni de tâlhărie din municipiul Siles la sfârșitul lunii septembrie. Jaful, comis în interiorul unei case de țară, situată în municipiul Siles, era unul oarecum atipic. Autori, necunoscuți atunci, au profitat de faptul că locatarii nu se aflau în casă, au forțat ușa de acces și au pătruns în imobil.

Odată ajunși în interior, cei doi - un român de 25 de ani și un alt ceățean din Siles, au furat 2 trofee de vânătoare. Mai exact un craniu de cerb și coarne, trei seturi de colți de mistreț și diverse covoare din piele de gazelă. Odată ce a fost comis jaful, au încuiat ușa la loc în cele mai bune condiții, pentru a ascunde și a amâna cât mai mult descoperirea jafului.

Recent, după analizarea faptelor, polițiștii au arestat un tânăr de 25 de ani de naționalitate română și un alt vecin din Siles, în calitate de presupus autor al jafului. Odată cu arestarea, aproape toate efectele furate au fost recuperate, care au fost înapoiate proprietarilor lor de drept, potrivit horajaen.es.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel