Spania. Tânăr, acuzat că a ucis un ROMÂN, eliberat condiționat de instanţă. Totul a pornit de la o CEARTĂ între iubiţi  

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un tânăr de 21 de ani, cetățean spaniol și rezident în Sant Josep, care fusese arestat, la începutul săptămânii trecute, de Garda Civilă,  fiind acuzat că a ucis un român de 41 de ani, a fost, vineri, eliberat condiționat.

La sfârşitul săptămânii trecute, un judecător din Ibiza a emis un ordin de eliberare condiționată pentru tânărul de 21 de ani, acuzat că l-ar fi ucis pe partenerul mamei sale, un român de 41 de ani, scrie periodicodeibiza.es.

Conform Curţii Superioare de Justiție a Insulelor Baleare, judecătorul a dispus eliberarea condiționată a tânărului, al cărui pașaport a fost reţinut ca măsură de precauție. Surse judiciare au precizat că acuzatul nu are antecedente penale și este cercetat pentru vătămare corporală gravă, care a dus la deces. Tânărul, de naționalitate spaniolă și rezident în Sant Josep, a fost arestat de Garda Civilă ca presupus autor al morţii unui bărbat, 41 de ani, de naționalitate română, care îşi bătuse partenera în Sant Jordi.

 

A ajuns la spital, rănit grav 

Conform raportului anchetatorilor, femeia şi partenerul său român au avut o dispută, care s-a lăsat cu bătaie. Ulterior, victima a mers la spitalul Can Misses pentru îngrijiri medicale. Bărbatul care avea  răni grave din cauza loviturilor primite a fost internat în Unitatea de Terapie Intensivă. Aici a suferit o intervenție chirurgicală, dar câteva ore mai târziu a murit. Surse ale anchetei au mai indicat faptul că bărbatul a reuşit să le spună poliţiştilor că rănile au fost cauzate de fiul fostei sale partenere. Victima și agresorul erau rezidenți în Sant Josep. Ancheta poliţiştilor continuă.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel