Spania. Sezonier român, bolnav de Covid19, a intrat prin efracţie în sediul unei prefecturi. Ce le-a spus poliţiştilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
prefectura_comarca_spania
prefectura_comarca_spania

La începutul lunii iulie, locuitorii din Quinto de Ebro, regiunea Ribera Baja del Ebro, au fost treziţi la miezul nopţii de zgomotul unor geamuri sparte și a loviturilor violente care veneau dinspre sediul prefecturii.  

 

Un locuitor a povestit că a văzut un bărbat care lovea în geamul clădiri primăriei cu o bară de fier, încercând să intre. Ajunse la faţa locului, două patrule ale Gărzii Civile de la posturile Leciñena și Pina de Ebro l-au găsit pe bărbatul violent întins pe o canapea la primul etaj,

Agenții au stabilit că bărbatul este un cetăţean român de 50 de ani, care le-a explicat că a intrat în clădire pentru că dorea să găsească un loc unde să doarmă.

 

„Mulți cutreieră zona în speranța că îşi vor găsi un loc de muncă...“

 

Potrivit unor surse ale poliției, românul lucra ca sezonier în zonă culegând fructe, iar după ce si-a terminat munca a rămas pe stradă. A sperat că îşi va găsi un alt loc de muncă la o altă fermă agricolă. „Mulți cutreieră zona în speranța că îşi vor găsi un loc de muncă. Sărmanii abia se descurcă“, explică aceleași surse.

Românul a spart o fereastră cu o bâtă de metal, pentru a intra  în clădirea primăriei din localitatea Comarca de la Ribera Baja del Ebro. După ce a încercat să intre în două camere care erau încuiate, a urca la primul etaj și a intrat în camera tehnică cu intenţia de a-şi petrece noaptea acolo. Agenții Gărzii Civile l-au reținut pentru tâlhărie, intrare prin efracţie şi distrugere. A fost dus, ulterior, la Spitalul Universitar Miguel Servet, deoarece prezenta simptome COVID-19, scrie hoyaragon.es

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel