Spania scoate ARMATA pe străzi: Încep AMENZILE pentru nerespectarea CARANTINEI

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Administraţia regiunii Madrid a anunţat miercuri că are nevoie urgentă de ajutorul Armatei. Ignacio Aguado, adjunctul liderului regional, a spus că joi se vor face solicitări oficiale pentru intervenţia logistică a militarilor şi pentru mobilizarea mai multor poliţişti.

Ignacio Aguado, adjunctul liderului regional, a spus că joi se vor face solicitări oficiale pentru intervenţia logistică a militarilor şi pentru mobilizarea mai multor poliţişti.

„Cerem guvernului, în primul rând, sprijin logistic militar pentru instalarea corturilor, testarea cetăţenilor şi dezinfectarea tuturor zonelor sanitare, afectate de restricţiile de circulaţie. Cerem şi mobilizarea a 222 de agenţi de Poliţie Naţională şi Gardă Civilă, în cele 37 de zone sanitare, ca să facă inspecţii pentru respectarea carantinei şi să aplice amenzi dacă este cazul.

Avem nevoie şi să deblocheze birocraţia care ne împiedică să angajăm 300 de cadre sanitare, medici extracomunitari, care au făcut o treabă bună în primul val de COVID-19 şi care acum nu pot fi luaţi din cauza restricţiilor impuse de stat”, a spus Ignacio Aguado, vicepreşedintele guvernului regional Madrid, titrează MEDIAFAX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel