Spania. Românca ucisă de partener cu ciocanul avea 10 copii: „Era o femeie blândă, cu ochi albaștri și păr alb prins în coadă“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Oribila crimă s-a produs ieri într-o comunitate de români din Jerez, din regiunea sudică a Spaniei, unde o româncă de 53 de ani, imobilizată într-un scaun cu rotile a fost bătută cu un ciocan și omorâtă de partenerul ei, un român vârstă de 55 de ani.

Teribilele fapte s-au petrecut în imobilul situat pe strada Justiției nr. 15 din Jerez. Vecinii lor știu de existența comunității românești din imobilul de la numărul 15. Nu ocupă imobilul abuziv și nici nu interacționează cu alte persoane din afara clădirii lor. Uneori devin zgomotoși sau ascultă muzică tare, dar ceilalți s-au obișnuit deja cu stilul lor de viață. 

Citește și: Spania. Româncă imobilizată în scaun cu rotile, UCISĂ de concubin: I-a înfipt un ciocan în cap

„Românii vorbesc adesea tare unul cu altul. De multe ori nu știi dacă vorbesc sau se ceartă“, spun locuitorii străzii Justicia, care au subliniat că cei doi români „nu au avut niciodată probleme cu vecinii”. Ei știu că femeia, imobilizată într-un scaun cu rotile era dusă în fiecare zi în centrul orașului Jerez de către partenerul ei. Obișnuia să stea la intersecția unor străzi, foarte aproape de un magazin de parfumuri. Acolo, cu ajutorul unui carton scris, cerșea. „Era o femeie cu o față blândă, cu ochi albaștri și părul alb într-o coadă de cal” , spune un vecin care știe că bărbatul, uneori însoțit de femeie, „obișnuia să strângă fier vechi pe străzi”, potrivit La Voz del Sur.

Bărbatul a vrut să se sinucidă cu pastile

 

Ieri dimineață însă, poliția a fost notificată că,  din interiorul clădirii în care locuiesc un „mai multe familii”, la auzul strigătelor femeii, „cu aproximativ 10 copii”, se petrece ceva. Polițiștii sosii la fața locului au găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge, bătută cu un ciocan și ucisă din cauza loviturilor. Cadavrul femeii a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din Cádiz pentru a efectua autopsia care va stabili cauza morții.

Presupusul autor este chiar partenerul ei, un român de 55 de ani, care a încercat să se sinucidă după ce a lovit-o mortal. Potrivit vecinilor, „soțul a încercat să se sinucidă luând pastile”. Ei spun că bărbatul a avut „o perioadă de timp cu probleme de depresie și se comporta  foarte ciudat de câteva zile”. Ulterior, el a fost reținut de poliție, urmând să fie prezentat procurorilor, potrivit Diario de Jerez.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel