Spania. Liliana înjunghiată direct în inimă de soț, în fața copiilor: „Veniți, mi-am omorât soția“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Liliana, o româncă de 43 de ani a fost înjunghiată în inimă, în faţa celor doi copii, în localitatea La Puebla de Almoradiel, provincia Toledo, Spania, chiar de soțul ei, Dani.

Teribila crim s-a produs, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, după ce Liliana, mamă a doi copii, s-a luat la ceartă cu soţul ei, Dani, un român de 50 de ani. S-a întâmplat chiar în casa lor de pe strada Viriato, acolo unde locuiau de mulți ani.

Vecinii lor îi cunoșteau ca pe o familie liniștită și nu au arătat niciodată că ar avea probleme în cuplu. Din 2006 s-au stabilit ca rezidenți aici și tot aici s-au născut și cei doi copii ai cuplului. Cu ei mai locuia și mama lui Daniel, potrvit autorităților locale.

Liliana Mateescu a sfârșit după ce soțul său i-ar fi înfipt un cuțit direct în inimă. El și-ar fi omorât soția cu  două lovituri de cuțit. Bărbatul a fost arestat de Garda Civilă. Chiar Daniel a sunat la serviciul de urgență 112 la Castilla-La Mancha pentru a le spune autorităților despre fapta pe care tocmai a comis-o. „Presupusul criminal a sunat personal la centrul de urgență pentru a raporta că și-a ucis soția", a declarat prefectul Francisco Tierraseca. 

Mama presupusului criminal locuia cu ei

 

Cei doi copii ai lor - o fată de 14 ani și un băiat de 11 ani -  se aflau în casa pe care cuplul o cumpărase și o renovase recent. Ambii copii au avut nevoie de asistență psihologică de urgență. Când au văzut teribila crimă, copiii s-au speriat și au plecat la o vecină.

Liliana lucra la o companie de șuncă și mezeluri și, totodată avea grijă de bătrânii din oraș. Dani era angajat în cooperativa pentru producerea de musturi și vinuri „Nuestra Señora del Ejido“, cea mai mare distilerie din orașul respectiv, care numără 5.500 de locuitori.

Consiliul Local a decretat trei zile de doliu oficial pentru uciderea acestei femei, a patra victimă a violenței de gen până în acest an.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel